USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KİRLİ RUHLARA GİTSİN TÜKÜRÜK!

12-01-2017

Yeşilçam filmlerinin efsane olmuş sarışın kötü kadın tiplemeleri vardır ya hani.Bunların başında başarılı aktris Suzan Avcı ilk akla gelendir.

Kötü niyetli kadın güzel bir yuvayı yıkmak için elinden gelen her kötülüğü yapar. Şeytanın dahi aklına gelemeyecek entrikalarla filmin jönünü kandırır. Güzelim aile sonunda dağılır. Adam kendini içkiye verir.Kadın ise kötü yola düşer.Final de kötü kadın zaferini kutlarken ailenin küçük ama fettan oğlunun( yani küçük Ömercik) tükürüğüyle bir anda imana gelir ve “Kirli ruhum masum bir yavrunun tükürüğüyle kendine geldi hakim bey!” diyerek pişman olup, kalbi yumuşar ve itirafçı olur.

Zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz.Tarih tekerrürden ibaret olup aynı senaryolar şekil değiştirilerek yeniden sahnelenmek istiyor.Canlı bomba eylemleri, şehit haberleri...Artık fikir ayrılıklarının bir tarafa bırakılarak tek yürek tek bilek olma zamanı.

Ama halen ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu dar kasnaktan bi haber yaşayan,kafasını kuma gömmüş deve kuşları, sadece kendi çıkarlarını düşünen,konuştuğunda ölçüyü tartıyı kaçıran, ortalığı germekten nemalanan, yüreği katılaşmış melunlar var.

Konuşuyoruz, yazıyoruz olmuyor.Belki Ömerciğin tükürüğünü faydası olur mu bilmem ama biz Suzan Avcı’yı bile merhamete getiren meşhur tükürüğünden belki uyanırlar temennisiyle göndermek istediklerim var;

Bir orada bir gün burada boy göstererek sözde akıllı olup devrin adamı olarak kesesini dolduranlara (bunlara fırfırlı etek de giydirerek)..

Fitne Feto örgütünün de maskesi düştükten sonra içimizdeki zehirli sarmaşıklardan bir an önce kurtulmak yerine halen bunları kollayıp gözetenlere..

Halen “çıkarım sarsılır” diye aptala bağlayıp elde ettiği makamlara zamkla yapışıp ülkede yaşananlara duyarsız olanlara..

Yıllardır başaramadıkları ama yine de vaz geçmedikleri Kürt-Türk kavgası çıkarmak sevdasında olanlara..

Din sömürüsü altında ABD’nin uşaklığını yapıp ülkeyi yıkmak sevdasında olan dış güçlerin adamı FETÖ’ ye inanmaya devam edenlere..

Ülkesini,topraklarını düşmanlara bırakıp kaçarak başka ülkeye keyfi sefa,uçkur derdinde olan vatansız Suriyelilere,

Çocuk istismarcılarını,tecavüzcülerini en ağır şekilde cezalandırmak yerine görmezden gelenlere..

Terör şiddetiyle yarışan kadın şiddetinde, cinayetlerinde, bir arpa boyu yol almak istemeyenlere..

Bayrağa,dine,millete,vatana saygısızlık edip değerlere dil uzatanlara..

Ömercikten sevgilerle…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Kötülük yolunun çamuruna basma ki ayağını yıkamak zorunda kalmayasın.

Ali Fuat Başgil

 

TEBESSÜM

Temel otobanda gazı köklemiş , gidiyor.Bakmış bir tabela :  "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80 e indirmiş Temel . Az sonra bir tabela daha:"YAVAŞLA 60 km. "Temel 60 a inmiş . Merakla giderken yeniden bir tabela "YAVAŞLA 40 km." " Yolda çalışma var galiba "  deyip 40 a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela : "YAVAŞLA
15 km."Talimata uyarak 15 km ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak . Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş : " YAVAŞLA'YA HOŞGELDİNİZ "

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?