USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kimin eli kimin cebinde!

19-09-2015

İsmi ,cismi partisi çokta önemli olmayan bir gençlik kolları başkanı,eşi ve metresi dünya aleme rezil oldular.Hamile sevgili ve yeni eşle göbekler atılıyor,resimler çekiliyor..Eş durumu öğreniyor,dayak yiyor..Gayri meşru bir bebek doğuyor toplumun daha da kirlenmişliğinin ortasında..Rezillik diz boyu yani..

Ve partileri bunları sadece istifa ettiriyor. O kadar!

Ben bu gün bu hanımların bağlı olduğu kadın kolları başkanlığından,bir parti yetkilisinden,gençlik kollarından şiddetli kınalamalar,tepkiler,öfke…beklerdim.Hatta bunları götürüp kör bir kuyuya atsalar ayakta alkışlayacaktım.”Bunlar bizi rezil etti,itibarımızı zedelediler,utanmazlar,arlanmazlar…”demelerini beklerdim.Çünkü o kadınlar ve adam dahi diyemiyeceğim bir şahıs,İslami değerlere önem veren,türbanı serbest ettiren, muhafazakar bir partinin adıyla haber oldular. Yedikleri halt umurumda değil de, başlarında, ne hakla hangi görüşle taktıklarını bilmedikleri türbanları oldu.Hani dizilerde kızlar mini mini giyiyor, toplum ahlakını bozuyorlar diye, veryansınlar ediyoruz ya..Ya da” kızlı erkekli oturmayın edepsizliktir,azarsınız” diye,ahlak dersleri veriliyor ya gençlere.Şimdi o çığlıkları atanlardan,ahkam kesenlerden bu rezilliği açıklamalarını rica ediyorum.Muhakkak vardır bir savunmaları!

Birde taşıdıkları türbanı rezil eden yazar müsveddeleri var ya. Hani ”Arkadaşımı eşime teklif ettim… …benim yazmaktan dahi haya edeceğim cinsellik tarifleri… dört eşlilik güzeldir..”diyen çığırtkanlar..İşte bu rezillikler siz ve siz gibi düşünen beyinlerin sonucu.Bunlar daha gün ışığına çıkmış olanlar.. Türbana yaptıkları saygısızlık, rezillik yedikleri haltlıda geçti..

Şimdi bu resmi gören fırsatçılar da türbanlılara saldırmazlar mı ki saldırıya başladılar bile. Türban karşıtlarından en acımasız bombardımanları bekliyorum.Savunmaya geçtiğimizde de arşivledikleri bu rezillikleri önümüze koyacaklarını da iyi biliyorum.Bunların sayelerinde hepimiz de nasipleniyoruz hamd olsun..

Türban bir aksesuar değildir.

Bir giyim tarzı hiç değildir.

Geleneksellik,ananelik değildir..

Hele hele pir siyasi partinin oyuncağı,ahlaksızlıkların kamuflajı asla ve asla..

Türban, örtüdür. Yüce Allah’ın Müslüman kadınlara yapmalarıyla emrettiği bir farzdır. Yanlış anlaşılmasın yapan yapmayan diye ayrımcılık değil amacım.O türbanı takma kararını veren hanımlarımızda ve beraberinde taşıdıkları yükümlülüklerin bilincinde olmayan gafillere serzenişim…Çünkü eğer türbanı takmaya karar verdiyseniz kendinize çeki düzende vermek zorundasınız.

Adına” bukalemun” dediğimiz bir arkadaşımız var. Kendisi ateisttir aslında.Ama eşi bir dönem cemaatlerle iş yapıyor diye evinde dini toplantılar düzenlemeye başladı.Sonrasında eşi, iktidarla iş yapmaya başlayınca da bizim kız kapandı.”İnanmadığı bir şeyi neden yapıyor görünür insan?” diye sorduğumda ise “şimdi eşimin hatırana bu lazım.İlerde bir sol iktidar gelirse hemen açarım.Zaten denizde mayomu giyiyorum”

Bunlardan ve bunlar gibi riyakarlar dan o kadar çoğaldı ki kim sahici, kim taklit ayırt edilemez oldu.

Gerçek samimiler bile yanlış anlaşılırız diye tesettürden çekiniyorlar.

Yeni din anlayışı dedikleri bu olsa gerek.Bizim gibi dar görüşlü insanların anlayamadıkları da bu galiba.

Ayrıca yenilikleri kaçırmışta olabilirim. Zina günah olmaktan çıkarıldı da duymadım mı acaba?

Yeni Türkiye’nin yeni Müslümanları..Hayırlı, uğurlu olsun…

GÜNÜN SÖZÜ

“Kim ibadetlerinde riyakarlık ederse, Allah onun riyakarlığının cezasını verir. Kim ibadetlerini gösteriş için halka işittirirse, Allah onun niyetini halka işittirir.”

(İbn-i Mace)

TEBESSÜM

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara sormuş: -“ Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlarsa şöyle olmuş:

İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.

Rus : Evi terk ederim.

Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

İtalyan : Kadını vururum.

İspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı : Her ikisini de vururum.

Türk : Benim kocam yapmaz!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?