USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İHANETİN BEDELİNİ ÖDEME ZAMANI!

06-11-2016

Geç alınmış bir karar olmakla beraber PKK terör örgütünün dağdan inme vekilleri nihayet hak ettikleri muameleyi görmeye başladılar. Terörist cenazelerinde en önde yürüyen,teröriste her türlü destek ve yataklık  yapan ve her fırsatta ekmeğini yedikleri Türk devletine ve halkına hakaret eden sözde vekiller kutsal meclisimizi daha fazla kirletmezler.Özellikle aralarında polisimizi tokatlama  cüretini gösteren,eylemlerde ilk hedef olarak polisimize hakaret ve sataşmak olan Sabahat Tuncer’ i de görmek isterdik doğrusu.

Kendilerine verilen önemli bir fırsatı ihanete çeviren sözde vekiller, Kürt halkının yanında olup haklarını savunacaklarına PKK ile bir olup bölge halkının hayatını zindana çevirdiler.Sözde akil olan akılsız adamların da  sayesinde bazılarını inandırmaya muvaffak bile oldular. 

1993 yılından günümüze PKK terör örgütü, tam olarak son süreçle birlikte dokuz defa sözde barış adı altında aynı stratejiyi uygulamış ve hepsinde de yeni taktik ve teknikler  geliştirerek  kanlı  eylemlerine  devam etti.

23 Mart 2013’te  çocuk katili  Öcalan’a methiyeler düzülüp muhatap alınarak sözde barış mektubunun okunmasıyla yeni bir süreç başlatıldı.

2000’li yılların PKK’sı  seçimlerde halka tehdit ve şantaj yaparak kendi adaylarını meclise göndermeye başladı. Dünün eşkiyası dağdan inip kravat takarak meclis çatısı altında faaliyetlerine arttırarak devam etti. PKK terör örgütün temel stratejisi, silahlı ve siyasi faaliyetleri iç içe yürüterek siyasi kazanımlar elde etmek oldu.

Terör örgütü, her çıkmaza girdiğinde iç ve dış konjönktürü lehine değerlendirerek sözde eylemsizlik veya ateşkes yoluna başvurarak rahat bir nefes almak ve toparlanmak olmuştur. Ayrıca, gelişen şartlara uyum sağlamak maksadıyla eğitim ve donanım anlamında eksiklerini giderdi.Tonlarla patlayıcılarla yapılan eylemler,son model silahları örgütün nasıl güçlenmeye odaklandığını göstermekte.

Bizim en önemli eksiklilerimizden olan dünyada kendimizi anlatan lobilerimizin eksikliğini PKK başarıyla yürüttü. Öyle ki dünya kamuoyuna karşı terör örgütü imajını yumuşatmak ve barışçıl yollarla çözümü desteklediği algısını oluşturarak sözde davalarına meşru zemin sağlamak amacındaki örgüt, çözüm süreciyle birlikte silahları bırakmak bir yana 81 ilde KCK örgütlenmesini tamamladı.

PKK, bugünün hazırlıklarını ulusal ve uluslararası basının şahitliğinde yapmış  ve şehir eşkiyalığına başlamıştır. Sonrasında da 7 Haziran seçimlerinden sonra bölge yangın yerine dönmüştür.

PKK’nın bu süreçten elde ettiği diğer kazanım, canlı kalkanlar arkasına saklanarak silahlı eylem yapmak olmuştur. Bu anlamda silahlı eylem türlerine yenisini eklemiştir. Palazlanan terör örgütü üyeleri yüzü kapalı elinde kalaşnikof silahlarla büyük şehirlerin sokaklarında güpegündüz gösteri yapmaya başlamıştır.

Kısacası, çözüm süreci ile birçok kazanım elde eden PKK terör örgütü, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasını tehlikeye sokacak terör eylemleriyle ülke huzurunu bozmuş ve ülkenin bölünmez bütünlüğü üzerinde tekrar bir numaralı tehdit durumuna gelmiştir. Şimdi hiç kimse özellikle de CHP bunların avukatlığına soyunup demokrasiden söz etmeye sakın kalkmasın.

GÜNÜN SÖZÜ

Şu geçeni durdursam, çekip de eteğinden; soruversem : haberin var mı öleceğinden?
Necip Fazıl Kısakürek

TEBESSÜM

Meclis Genel Kurul Salonu'nun giriş kapısının tamiri gerekiyormuş. Konuyla ilgili bürokrat, iki ayrı firmadan marangoz davet ederek kapıyı göstermiş ve fiyat istemiş. Birinci marangoz:
- 500 liraya olur bu iş, demiş. 200 lira malzeme, 200 lira işçilik, 100 lira da kâr.
Bürokrat ikinci marangoza dönmüş:
- Siz aynı işi kaça yaparsınız?
- 2.500 lira.
- Nasıl olur bu kadar fiyat farkı?
- 1.000 lira bana, 1.000 lira size, demiş ikinci marangoz. 500 lirayı da bu arkadaşa veririz kapıyı yapar.
İhale ikinci marangoza verilmiş.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?