USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HIZLI VE ŞIMARIK VE TEHLİKELİ!

14-04-2022

17 yaşında ehliyetsiz bir caninin son yaşattığı vahşetten dolayı çok öfkeliyiz ve artık masumların canına kasteden bu canilere ve ailelerine gereken en ağır cezaların verilmesini istiyoruz.
Havaların ısınması ile beraber -18 lik  sübyanlarımız  trafik teröristlerimiz olarak  sahneye çıkmaya başlayıp insanların canlarına kast etmeye başladılar. Trafik teröristi yüzünden bir yavrumuzu kaybettik diğeri ise ölümle pençeleşiyor.
Başımıza halen ne işler açacağı belli olmayan ancak kapıya gelecek cezalarla bizlere kendisini tanıtacak olan trafik  casusumuz TEDES, umarız trafikte terör estiren sübyancıkları yakalamada da başarılar  gösterir inşallah.
Babalarının zenginlik  göstergelerinin   temsili son model araçlarla, biricik varlıkları sivilceli  oğulcukları ve yanlarındaki sümüklü kız arkadaşlarıyla trafikte akla gelebilecek her türlü akrobasi şovlarıyla ehliyetsiz olarak ciddi anlamda tehlike saçıyorlar.
Trafikte bir milim çizgiyi geçeni anında tespit edip cezaları dayayan emniyetimiz umarız babacıkların kimlik ve etiketlerini görmeden bu sübyancıkları trafikte toplamayı başarabilirler.
Ortalıkta canlı bomba gibi dolaşan canavarcıkları da görür de  bir bahar temizliği yapar bir zahmet;  bekliyoruz.
Özellikle belli bölgelerde yaptıkları araba yarışlarıyla da Bağdat Caddesinin bu şımarık veletleri, cana, mala, huzura daha fazla  zarar vermeden derhal  trafikten toplatılmalılar.
Vatandaş olarak bunları nasıl teşhis edebiliriz?

Kene den bile daha tehlikeli olan bu yaratıkların genel özellikleri;
Daha ergenlik sivilceleri oluşumunu tamamlamamış. Yaşları on sekiz ve altlarında seyrediyor.
Her iklimde yetişme özellikleri olsa da Gaziantep gibi illerde kendilerine daha rahat  yaşam alanı bulabilen, görüldüğünde yakalanamıyorsa eğer derhal uzaklaşılması gereken  bu yaratıklar, daha çok ekonominin yüksek olduğu yerlerde, baba paralarıyla serpilip ortaya çıkmaktalar

Kalçasının ortasında kalan, düştüm düşeceğim modeli pantolonları toplum içinde ayrışmalarını sağlıyor.
Yüzüme yakışır mı? diye düşünmeden kuaförünün kafasına koyduğu tasla (kısacası tas kafa modeli) oluşturduğu çılgın modele birde  Memati bakışı genel özellikleri.
Gözünden başka her yerlerine  takabildikleri son marka gözlükleri ekonomik durumları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

Masaya, duvara çarpabilecekleri hani şu araba parası cep telefonları (buradaki sır şudur;zenginim,asabiyim gözümü kırpmadan her şeyi harcayabilirim) olmazsa olmazlarıdır.

Yanlarından ayırmadıkları ama haftalık değişim gösteren, takma kirpikli, boyama takma saçlı,on santimlik topuklusu ve en ağırından makyajı ile nüfusta on yedi, görüntü de otuzluk kız arkadaşları bulunuyor.

Toplum güvenliğini tehdit eden, babasının ekonomik gücünün en güçlü sembollerinden birisi olarak bindikleri son model,marka otomobilli küçük canavarcıklar ehliyetsiz olarak, şehirde tehlike saçma mevsimi başlamış bulunmakta..

Sarı ışıkta dahi geçenlere ceza yağdıran, ama nedense trafikte başıboş dolanan babasının adına saklanan, insanların canına malına kast eden canavarcıklara dokunmayan  hukuk sistemimize çağrıda bulunuyoruz.
Ciddi anlamda cezalarla birlikte bunların altına çekinmeden araba veren aileleri de aynı şekilde cezalandırın. Bu yaratıkları trafikten biran önce toplayın, toplattırın.
Yoksa inceleme yapmaları için belgeselcileri davet edeceğiz…

GÜNÜN SÖZÜ

Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır.
Atasözü

TEBESSÜM

Evin sonradan görme hanımı, hizmetçisini tembihliyormuş:
- Misafirlerin yanında ne istersem isteyeyim, o şeyden bir tane bile olsa sen; "Hangisini efendim?" diye soracaksın.
Akşam bir karı-koca misafirliğe gelmiş. Önce çaylar içilmiş, sonra evin hanımı hizmetçiye seslenmiş:
- Üşüdüm bana kürkümü getir.
Hizmetçi tam da tembihlediği gibi sormuş:
- Hangisini efendim?
Hanım tarif etmiş ve hizmetçi hanımın kürkünü getirmiş. Daha sonra da hanım ne isterse hizmetçi sormuş; "Hangisini efendim?". Misafirleri uğurlarken hanım hizmetçiye seslenmiş:
- Çabuk kocamı çağır, konuklar gidiyor.
Hizmetçi her zamanki gibi sormuş:
- Hangisini Efendim?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?