USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Herkes yalancı olmuş !

09-10-2015

Sizlerin de bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti ve vatandaşlarını son yıllarda aldatan aldatana.Resmen mağduriyette Küçük Emrah’ı dahi geçmiş bulunmaktayız.Cumhurbaşkanımız sürekli birileri tarafından aldatılıyor.Sonrasında başbakan, bakan ve milletvekillerimiz, basın mensupları , güvenlik güçlerimiz,  son halka olarak ta vatandaş..

Kime güvensek elimizde patlıyor kısacası. Bizi aldatanlara gelsin ; ”Batsın bu dünya!!!!”

Rusya, arkasına İran ve Çin’i de alarak  Suriye'yi  havadan  vurmaya başlayınca, Cumhurbaşkanımız Sayın  Erdoğan, Al Jazeera Arapça kanalına konuşmuş. Erdoğan, Moskova ziyareti sırasında, Rusya'nın Türkiye'ye, IŞİD'e karşı bir harekat yapılacağı yönünde  bilgi verdiğini ama harekatın rejime karşı mücadele eden ılımlı unsurlara yapıldığını bunun "çok manidar" olduğunu ifade etmiş.  Putin ile görüşüp yeniden üzüntülerini bildireceğini söylemiş.Hatta bu konudaki endişelerini dile getirerek  "Niçin Rusya bu denli işin içerisine giriyor. Ama benim sınırım var, 911 kilometre" de demiş.

Cumhurbaşkanımızı ilk önce dostane yaklaşıp sonrada kumpaslar, Ergenekon da  paşalara kumpas kurup içeri attırırken hükümeti kullanan , hatta paralel kenara  bakış açımızı değiştirerek  matematikte çığır açan Gülen Grubu aldatmıştı..

“Sen Suriye ile kötü ol, iç işlerine karış ,arkanızdayız “diyerek bizi sebepsiz şekilde komşumuzla kötü eden, sonrada savaştan kaçan halkı yine bizim başımıza bela eden ABD aldattı…

Yine bu ABD “buraların ağası da sensin paşası da sen diyerek” Mısırda da olmak üzere ne kadar komşumuz varsa  iç işlerine karıştırıp aramızı bozan, sonra da bizi bölgede yalnız,garip  bırakan değil mi?

Ayrıca   vekillik bakanlık verildiğinde başka, verilmediğinde bambaşka yol arkadaşlarına! Ne demeli..

Etiketten düşen konuşmaya,itiraf etmeye başlıyor.

Vatandaş ise tenis maçı izler gibi izlemeye devam ediyor.Bakalım daha nereye kadar gidecek bu aldatmacalar..

Teşbihte hata olmaz, ecdattan Kanuni Sultan Süleyman’ı bile aldatmadılar mı? Hükümdarlığa en layık oğulları Mustafa ve Bayezid’i katletmesi için, meşhur Rus cariye Hürrem Hatun ve Sadrazam Rüstem Paşa oyunlar oynamadılar mı?Aldatma tarihin her döneminde var ve sonuçları da hep halk çekmekte..

Ne diyelim Allah beterinden saklasın. Bakalım daha başka ne yalancılar türeyecek bu milletin başına?

HAMİŞ: Varsa sobalarınızı garajlardan çıkarın.Yoksa da tedarik etmeye bakın.Odun kömür alıp bir yerler de biriktirmeye bakın.Uzmanlar bu kış  çok çetin geçecek diyor.Doğal gaz satıcılarımız ise Suriye taraftarı olan ve bizi kandırmaya hazır Rusya ve İran..gerisini siz hesap edin artık.. Anlaşılan bu kış “DONACAĞIZ!!!”

GÜNÜN SÖZÜ

Kurnazlıkların en incesi, bize kurulan tuzaklara düşer gibi görünmeyi iyi bilmektir.

Françouis

TEBESSÜM

Bir gün bir köyde cenaze omuzlarda giderken, cenazeyi taşıyanlar tabutu yere düşürür ve tabut yokuş aşağı tarladan yuvarlanmaya başlar ve dereye düşer.

Derenin aşağısında bombayla balık avlayan adamlar "Acaba adamı biz mi öldürdük?" diye korkudan adamı askeriyenin tel örgülerine asarlar. 

Askeriyenin içinde bir asker ölü adamı düşman sanıp yaylım ateşine tutar ve sonra adam hastaneye kaldırılır. 

Hemen ameliyata alırlar. Ameliyat tam 6 saat sürer. Ameliyattan çıkan doktor şöyle der:

"Ameliyat uzun sürdü ama yaşama şansı yüksek!!"

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?