USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HAFTANIN “EN..”LERİ..

27-11-2022

---Terör örgütü tarafından Fırat’ın doğusundan Karkamış ilçe merkezine 5 adat havan/roket attı.Sivil yerleşim merkezlerine isabet eden saldırıda; 2  vatandaşımız vefat etti. 2’si ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralandı.
---KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Gazi şehrimizde misafir ettik.
---Gaziantep’te FETÖ suçlamasıyla vatandaşları dolandıran şahıs tutuklandı.
---Gaziantep’te son günlerde araç hırsızlığı artmaya başladı.
---Gaziantep Valiliği şehir genelinde her türlü siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı gösteri, yürüyüş gibi etkinliklerin bugünden 1 Aralık 2022 tarihine kadar yasaklandığını duyurdu.
---Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Karkamış’ta sert protesto ile karşılandı.
---Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Karkamış’ta yaşamını yitiren Ayşenur öğretmenin cenazesinde: “Öğretmenlik yapıp ölse sadece öğrencileri bilecekti”dedi.
--- Düzce’de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedildi.
---Düğün konvoyunun önünü kesen 3 kişi gasp girişimi iddiasıyla yargılanmaya başladı.
----İzmir’de hasta yakını sağlık çalışanını kolundan ısırdı.
---Cumhurbaşkanı Erdoğan; ”Faizde tek haneye indik, merak etmeyin enflasyonda inecek” dedi.
--- Haluk Levent,sosyal medya hesabından kediyi çatıdan atan bir şahsı paylaşarak videodaki kişiyi bulup karakola şikayette bulunan kişiye 25 bin lira ödül vereceğini açıkladı.
---Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar girişiminde bulunan Murat Duran’ı ikna etti. Erdoğan bir süre Murat Duran’la konuştuktan sonra evine gönderdi.
---Manisa’nin Gördes ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki seçimde 6-6’lık eşitlik, Gökhan Koyunlu adlı delege kaçırılıp alıkonulunca bozuldu.
---Tekirdağ’da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 4 aydır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz’ın lise mezunu sahte doktor olduğu ortaya çıktı.
---Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu 3 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını duyurdu. Yine aynı bölgede yıldırım düşmesi sonucu Uzman Çavuş Mustafa Işık da şehit düştü.
--- İnternetten tanıştığı 31 yaşındaki tıp öğrencisine aşık olan ve onun için Peru’ya giden 51 yaşındaki kadın organ mafyasının eline düştü. Talihsiz kadının cesedi parçalara ayrılmış şekilde bulundu.
---Fitness salonunda çıkan bir kavga, sosyal medyada en çok paylaşılanlardan biri oldu. Yanından geçen kişiye yol vermeyip omuz atan şahıs, kendisini saniyeler sonra sevgilisinin kollarında baygın halde buldu.
---Yer: ABD. Sevgilisi gözaltına alınmak üzere olan bir kadın, sevgilisini kurtarmak için polislere yol ortasında twerk yaptı.
----Brezilya’da devlet, kutusundan şarj cihazı çıkmayan iPhone’lara el koydu.
---Suudi Arabistan’da 12 kişi kılıçla kafası kesilerek idam edildi.
---Fenerbahçe ile dün 3 yıllık sözleşme imzalayan Ozan Suncak’ın PKK’ya destek veren paylaşımları ortaya çıktı. Fenerbahçe sözleşmeyi feshetti.
---ABD. Gay bara silahla saldırarak 5 kişiyi öldüren kişinin babası: “Duyunca korktum, oğlum gay mi diye? Sonra oh dedim.”
---Avrupa Uyuşturucu Raporu’na göre Türkiye, “2020’de en çok eroinin ele geçirildiği ülke” oldu.
---Seda Sayan estetik yaptırmaya doyamıyor! Bu sefer de çenesini yaptırdı
---Çekim için gittikleri yerde trafiğe takılan Yargı dizisinin başrol oyuncuları, sete yetişmek için ara sokaklardan yürüdü. O sırada canlı yayın açan Uğur Aslan, ekip arkadaşlarıyla sohbet ederken ezan okunduğunu duyunca araya giren Pınar Deniz, “Ezan çalıyor” gafıyla herkesi şaşkına çevirdi.
----Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la adı aşk dedikodularına karışan Hadise’yle ilgili olarak bir iddia daha ortaya atıldı. Bu kez Hadise’yle Rezza Zarrab’ın buluşmasına dahil uçak bileti olduğu öne sürüldü.
---- Kim Milyoner Olmak İster’ de yarışmacıya sorulan “Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder? “ sorusu sosyal medyada gündem oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?