USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HAFTANIN “EN…”LERİ!

25-09-2022

--Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, seyir halindeki bir tırı uygulama noktasında durdurdu. Narkotik dedektör köpeği Onix’in tepki vermesi üzerine araçta yapılan aramada 9 kilogram metamfetamin ve 2 kilogram eroin ele geçirildi.

--FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Naksan Holding’in eski yöneticisi Taner Nakıboğlu cezaevinden tahliye kararı verildi. Nakıboğlu’nun tutuksuz yargılanacağı öğrenildi.

--Star TV de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin  yer alan bir sahne ise sosyal medyada ve dizi çekimlerinin yapıldığı Gaziantep’te büyük tepki topladı. Yalı Çapkını dizisindeki hamam sahnesi herkesi şoke etti ve “Kadınları soyup pazar malı gibi…” yorumlarına neden oldu. RTÜK’e şikayet yağıyor.

--İran da yaşanan iç karışıklık tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de tedirgin etmeye devam ediyor.

--Gaziantept’ te çıkan yangında itfaiye eri Remzi Mutafoğlu şehit oldu.

--Gaziantep’in İslahiye ilçesinde sınıf öğretmeni evinde tartıştığı karısının kafasına doğrama tahtası ile vurarak öldürdü.
--Vali Davut Gül “Suriyeli demeyeceksiniz” iddialarını yalanladı..

-- Yapılmaya başlandığı ilk günden itibaren spekülasyonların hedefinde olan bir türlü sona ulaşılamayan Gaziantep Şehir Hastanesi’nde inşaat tekrar başlamış.

--BİRBİRİNE ZIT SENDİKALAR AYNI MASADA; Eğitim alanında yaşanan süreçlere ilişkin her aşamada birbirlerini eleştiri yağmuruna tutan zıt kutuplu sendikaların temsilcileri Gaziantep Milli Eğitim İl Müdürlüğünde aynı masada yer aldı.

--Gaziantep Vergis Dairesine bağlı Suburcu Vergi Dairesi’nin sevilen simalarından Sultan Bağcı(57) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Hayvansever olarak bilinen Sultan Bağcı’nın birlikte yaşadığı kedi ve köpekleri arkadaşları sahiplendi.

--Şanlıurfa’da şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle gözyaşlarıyla toprağa verildi. TSK unsurları terör saldırısına misliyle karşılık veri. 80 terör hedefinin yerle bir edildiği operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

--Gaziantep yaşayan gazeteci Bekir Şahin öldürülen kızı için adalet arıyor.
--25 Eylül’de Fırat’ın incisi Rumkale’de gerçekleşecek festivalde 13 ülke ve 38 şehirden gelen sporcular, dragon bot, su topu, yüzme yarışı ve su topu müsabakaları yapacak.

--Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesinde bulunan bir ilkokulda görevli bazı isimler ile ilgili dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre, okul müdürü, yardımcısı ve bir öğretmen, veli ve öğrencileri belli bir kırtasiyeye yönlendiriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?