USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HADDİNİ BİL!

19-01-2016

Siirt’te terörist leşini almak için şov yapan, bağıran HDP vekiline, arkadaşlarını şehit vermiş yüreği yanan polis amirimizden tokat gibi bir cevap geldi; ”HADDİNİ BİL!”

Bu milletin ekmeğini yiyip kaymağını iç ederken, dış mihraklardan aldığı güç ve emirlerle ülkeye ihanetin en çirkini yapan sözde vekiller, HADDİNİZİ BİLİN!

İş çıkarlarına geldiğinde eller havada beddualar savuran, sözde gördükleri rüyalarında HDP liderini masumlaştırarak dini şovlar yapan, İsrail, PKK yandaşlığını inkar bile edemeyen ama şehitlerimize tek bir rahmeti dahi kendilerinde göremediğimiz İslam’a en büyük zararı veren paralelciler,HADDİNİZ BİLİN!

Yandaş mı, yoldaş mı,çıkarcı mı ne oldukları belirsiz ortalıklarda sürünen,buldukları her fırsatta Atamıza,bayrağımıza ülkemizin adına dil uzatmayı kendilerinde hak gören ucubeler.Gazeteci müsveddeleri.Sabrımızı zorlamayın ve HADDİNİZI BİLİN!

Babası ile beraber şehit edilen yavrumuza, her gün haberlerini duymaktan acı duyduğumuz şehitlerimize,masumlarımıza tek ses etmeyip pislik PKK’lılar için bas bas bağıran,eğitim yuvalarımızın zehirli sarmaşıkları, sözde akademisyenler!Çıkarın layık olmadığınız cübbeleri ve artık HADDİNİZİ BİLİN!

Yıllarca bu milletin iyi niyetinden faydalanıp, şımarıklığın abartısını yaşayan sözde şöhretler,

Kendi çocuklarını yurt dışlarında yaşatıp halkın çocuğunu ateşe atanlar,

Türkiye’nin kaynağını yiyip batı hayranlığı ile yaşayanlar,

Kendi milletini katliamcı diye suçlayarak karşılığında çakma ödüller alanlar,

Kendi milletini inkar edip hainlik ruhu ile yaşayanlar,

ARTIK HADDİNİZ BİLİN BU MİLLET SİZE BİLDİRMEDEN!

 

GÜNÜN SÖZÜ

Çok şehit veren ve çok fedekɑrlık yɑpɑn bir ülke istediği seviyeye gelir.

Mɑhɑtmɑ Gɑndhi

 

TEBESSÜM

Tarih dersinde öğretmen birini tahtaya kaldırmış ve sormuş: -Oğlum Kadeş Savaşını kim yaptı? Çocuk hemen yanıtlamış: -Hocam vallahi billahi ben yapmadım. Hoca sinirinden çıldıracak. O sinirle dışarıya çıkmış, koridorda Matematik öğretmenini görmüş ve durumu Matematik öğretmenine anlatmış: -Hoca hanım bu öğrenciler beni çıldırtacak; Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, vallahi billahi ben yapmadım diye yanıt veriyorlar, çıldıracağım... -Hocam üzülmeyin çocuktur bunlar hem yaparlar hem de yapmadım derler... Tarihçinin sinirleri iyice tepesine çıkmış ve soluğu Müdür Beyin odasında almış. -Müdür Bey bu nasıl bir okul, ne öğrencisinde hayır var, ne de öğretmeninde; öğrenciye Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, ben yapmadım diyor, öğretmene durumu anlatıyorum, bunlar çocuktur hem yaparlar hem de yapmadım derler diyor, kafayı yiyeceğim. Müdür Bey: Siz hiç kendinizi üzmeyin Hocam, bunda merak edilecek bir şey yok, şimdi Bakanlığa bir yazı yazar ve Kadeş Savaşını kimin yaptığını sorarız... Tarih Öğretmeni aldığı yanıt ile oracığa yığılıp kalmış ve Müdürden bir hafta izin almış... Bir hafta sonra Bakanlıktan bir yazı: Bu yıl ödenek olmadığı için Kadeş Savaşı yapılamayacaktır. Bilginize...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?