USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GEBER!!!

12-04-2020

Yokluktan,çaresizlikten çıkar yol bulamayıp isyan eden, hele birde çocukları açsa dayanma gücü iyice tükenen vatandaşa oturduğu makamı pislercesine kibirle “GEBER” deme cüretinde bulunan meczup!

Canını dişine takmış,evladına evine hasret,yorgunlukta bitap düşmüş  risk altında emek veren sağlık çalışanlarına halen utanmadan şiddet uygulama hadsizliğinde bulunan ve hak ettiği cezayı almayan eli kırılacası barbar!

Öğrencilerin, eğitimcilerin,esnafın, çalışan üreten insanların eve kapanmak zorunda olduğu bir dönemde “canım sıkılıyor” bahanesi ile ortalıkta dolanıp virüsten daha tehlikeli  mikrop saçan,karantina sürecinin uzamasına sebep olan kafasız,aptal,cahil cüheyla!

Kaos ortamlarından beslenip insanların acziyetinden faydalanan, parasına para katma derdine düşen, fırsatçılığın en kralına soyunan felaket avcısı!

Evde kal çağrısında ilk defa ailesi ile beraber bulunma fırsatını kabusa çeviren, çoluğuna çocuğuna şiddet uygulayan,ahlaksızlığın kitabını yazan sözde koca!

Sağlık ve toplum kurallarını hiçe sayıp zoraki taktığı maskeyi eldiveni sokaklara, yollara atarak yeni bir tehlike polemiği doğmasına meydan veren!

Uyarılara rağmen ısrarla yasakları çiğneyip bununla da gururlanan,çevresine pislik ve mikrop saçmaktan çekinmeyip vaka sayılarının artışında korona ile iş birliği yapan,cahilliğin her sıfatını sonuna kadar hak eden!

Evinin yolunu unutmuş,ağır şartlarda çalışan polisimizin suratına tüküren,sözde kutsal mekanlara ustura gidip bıçak olarak dönen, şeytana bile el öptürecek, yaşadığımız bu günlerin mimarlarından özde değil gösterişte  hacı!

İki günlük sokağa çıkma yasağında gözü dönmüş gibi marketlere fırınlara saldıran, genişlemiş işkembesinden başka bir şey düşünmeyen, bir zamanlar tarihe adını yazdırmış dedelerinin yüz karası torun!
Birlik beraberlik olunması gereken bir dönemde,sadece  mikser gibi ortalık karıştırma,kaos yaratma derdinde olan!…
Asil senin gibilere gelsin bu “GEBER”…

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan, insanı mahveden tek varlıktır.

TEBESSÜM

Fransa,İngiltere,Almanya,Türkiye başbakanları ülkelerinin gelirlerini hesaplamak için toplantı yapıyorlar…

Fransa:
Biz çalışanlarımıza 4 milyar veriyoruz.Bunun 3 milyarını ev gideri ve mutfak ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Geriye kalan 1 milyarı ne yapıyorlar bilmiyoruz…

İngiltere:
Biz çalışanlarımıza 3 milyar veriyoruz.Bunun 2 milyarını ev giderleri ve mutfak ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Geriye kalan 1 milyarı ne yapıyorlar bilmiyoruz.

Almanya:
Biz çalışanlarımıza 2 milyar veriyoruz.Bunun 1 milyarını ev giderleri ve mutfak ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Geriye kalan 1 milyarı ne yapıyorlar bilmiyoruz…

Türkiye:
Biz çalışanlarımıza 700 milyon veriyoruz.Bunun 1 milyarını ev giderleri ve mutfak ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Geriye kalan 300 milyonu nerden buluyorlar bilmiyoruz.




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?