USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

EN KARARSIZ BOL ,YALANLI SEÇİM ÇALIŞMALARI

30-05-2018

Oyunu kime vereceksin Eyy vatandaş?
-AK Partiliyim ama desteklediklerim sıralama da yok. Bazılarına yine tolerans geçilmiş.Konuşmamız kesinlikle yasak ama artık susmanın da bir sabrı var işte,söylüyorum artık  listeyi beğenmedim.Bilemiyorum  yani..

-MHP’liyim ama  partime küsüm,kırgınım,kızgınım.Partilileri küstürenler, kaçıranlar  listelerde ilk sıralarda yer alıyorken oyumu nasıl üç hilale basabilirim ki? bilemiyorum yani…

-CHP’liyim  ama bu seferde listeler  beni tatmin etmedi.Seçim tamda tatil döneminde rast geldi, oy bile kullanmam beklide.Bilemiyorum yani..

-İYİ Partiye yeni üye oldum,rüzgarına kapıldım ama adayları görünce buz dağına çarpmış gibi oldum.Bilemiyorum yani..

-HDP bu dönem eskisi gibi canlı değil.Genel başkanımız da içeride.Her parti boş vaatleriyle bizden oy koparmaya çalışıyor.Bilemiyorum yani..

-SP den bizden gidenler geri dönede bilirler,dönmeye de bilirler.Kala da bilirler,gide de bilirler.Bu ikilemi kim bilir?Bilemiyorum yani..

-BBP’ li  olarak,her seçim döneminde  bir o yana bir bu yana kaçma şaşkınları oynamaktan yorulduk,yolda kaldık.Bu   seçimler de oy kullanır mıyız.. bilemiyorum yani..

Çalışmaların nasıl gidiyor Eyy vekil adayı?
NOT:Siyasetçilerin gerçek görüşleri parantez içinde olanlardır)

-Sıralamayı beğendim.Genel merkezimim kimleri takdir ederse bize onaylamak düşer.Omuz omuza hep beraber,gece gündüz demeden partimizi…(kim bilir ne filimler çevirdi, ne paralar verdi de o sırayı aldı.İyi iş  valla, ben çalışayım meclise o gitsin.Yok öyle yağma.Birkaç araba giydirip,ikide resim attık mı dost bizi pazarda görsün misali.Seçim sonra yapacaklarımızdan korksun)

-Benim hakkım ilk üçtü ama son sıradan yer verdiler. Ama ben yinede ilk sıra gibi partim için çalışacağım, gücümün yettiği kadar…falan filan(külliyen yalan.Şimdi çekilirsem,gidersem beğenmedi kaçtı derler.Belki bundan sonraki seçim için şimdi şirin görünürsem şansım olur.Belki de il başkanlığını bana verirler neden olmasın…)

-Gençlerimizin bu dönemde olması, hem de seçilecek yerden olması bizleri çok ama çok memnun etti ( yok ya ne memnun olması.Babası bastırmış parayı çocuğuna sıra satın almış.Tecrübesi bile yok…Eyy para senin açmayacağın kapı yok mu?..)

-Kadın adaylarımızın sayısı az ve seçilecek yerden sıralamaya da alınmamışlar.Üzgünüz tabiî ki de..(ya arkadaş kadın kısmının ne işi var siyasette ,çalışmalarda.Gitsinler evlerinde çocuk baksınlar..)


TEBESSÜM

"Bir profesör aslanla kuzunun aynı kafeste yaşayabileceğini iddia etmiş. 'Yapamazsın' demişler. 'Deneyeyim görün' demiş.
 Hayvanat bahçesinde denemeye başlamış. İtiraz edenler bir hafta sonra gelmiş, bakmışlar ki, kuzuyla aslan aynı kafeste... 'Bunu nasıl yaptın?' diye şaşkınlıkla profesöre sormuşlar.
 O da cevap vermiş: Her gün kafese yeni bir kuzu koyuyoruz."

**

 "Adamın biri derdi için büyücüye gitmiş. Büyücü muskasını yazmış, adama vermiş ve bir de öğütte bulunmuş: 'Şimdi bu muskayı al, boynuna as ve bir de sakın dişi tavşanı aklına getirme. Derdin iyileşecek' demiş. Adam başını sallamış, 'Bu büyü tutmaz' demiş. 'Neden?' diye sormuş büyücü... 'Sen şimdi böyle söyledin ya, artık dişi tavşan hiç aklımdan çıkmaz.'..."

GÜNÜN SÖZÜ

Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, Kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine  nasıl davrandığına bak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?