USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR...

02-08-2016

Demiş rahmetli büyüğümüz Süleyman Demirel  ülke meseleleri ile ilgili sorularla sıkıştırıldığında kurtulmak için tarihe geçen bu sözlerini söylemiştir.”Dün dündür bugün bugündür”..
Yani zamana göre  her kalıba uyup,her nabza göre şerbet vermek..
Düne kadar Türk bayrağından rahatsız olanlar, utanmadan çirkin dedikodu fitne üretenler, bugün bir yerlere mesajım gitsin diye bayrağımızın en büyüğünden alıp akşamları meydanlarda  salla babam salla yapıyor.
Düne kadar cemaatin kaymağının ballısından  yiyip,kısa sürede paracıklara makamlara kavuşanlar  şimdi deşifre oluruz diye korkudan Feto mağdurlarından bile  hocalarına çok küfür ediyorlar.İnkarın bini bin paralelcilerin anlayacağımız.Demirel’ în  unutulmaz bu  sözü de korkak  inkarcılara gelsin; ”yağmur yağarken  ben ıslanmam diyemezsin”
Her dönemde bizler için çok değerli olan Atamıza daha düne kadar olmayacak hakaretleri, iftiraları atanlar,ölüm saatinde tuvalete gitmeyi tavsiye eden hadsizler, bugün ne olduysa doksan derecelik dönüşlerle övmeye,sevmeye başladılar.Düne kadar arabasının köşesindeki Atatürk çıkartması yüzünden başına üzücü işler açılanlar, olmayacak trafik cezası alanlar, bugün arabasına Atatürk posterlerini giydirme yaparak dolaşanları şaşkınlıkla izliyor.
Dün sayfalarında hükümete argo bazında hakaretler sallayanlar,iki kamera görene kadar  ise akıl hocalarından yetersiz talimat almış olacaklar ki, şov amaçlı  bir eliyle Rabia bir eliyle Bozkurt yapabiliyorlar.Başları ayrı, kıçları ayrı oynuyor.Ahh ah ayaklarını da elleri gibi kullanabilseler daha ne şovlar,işaretler  yapacaklar amma..
Ortalıkta dolaşan ne idüğü belirsiz  bu fırsatçı  dansözler yüzünden    benim gibi mide fesadı geçirenlere de son sözü de ben söylüyorum. Bunlardan kurtulmak için  kim ne veriyorsa beş lira fazlasını ben vereceğim.
**
Süleyman Demirel’den y bir ine milat gibi söz;
“MESELELERİ MESELE ETMEZSENİZ ORTADA MESELE KALMAZ.”
Ordu da iki hain mi çıktı? Topuna kahret..
Yılların askeri okulları şüphemi uyandırdı?köküne benzin dök..
Baş örtün cemaat şüphesi mi uyandırdı?Leydi Gaga gibi gez..
Cemaatle ilişkin deşifremi oldu? Cinlerden bahset..
**
Gazeteci: Sayın Demirel, Türkiye'nin durumunu tek kelimeyle özetler misiniz?
Demirel: “İyi”. Ama iki kelimeyle özetlememi isterseniz” iyi değil”
GÜNÜN SÖZÜ
GaIibiyetin sahibi çoktur, mağIubiyetin sahibi yoktur. YeniIgi yetimdir.
Süleyman Demirel
TEBESSÜM
.Eski sadrazam, yeni sadrazama görev devrederken kapalı 3 zarf bırakmış:  “Başın sıkışırsa birinci zarfı, biraz daha sıkışırsa ikici zarfı, çok sıkışırsa da üçüncü zarfı açarsın!” demiş.
 Yeni gelen bir süre uğraşmış, didinmiş, işleri düzene koyamamış. Her şey daha kötüye gidince aklına eski sadrazamın kendisine bıraktığı zarflar gelmiş. Birincisini açmış. Mektupta “Senden öncekileri kötüle!” diye yazılı. Başlamış kötülemeye… Gidene, demediğini bırakmamış ama fayda etmemiş… Bu kez ikinci zarfı açmış:  “Etrafını kötüle!”  O da bunu yapmış ve çevresi için demediğini bırakmamış ama yine işler berbat!  Bu sefer “Son çare” diyerek üçüncü zarfı açmış.  Zarftan çıkan küçük pusulada şunlar yazılı:  “Sen de üç zarf hazırla!”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?