USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DEDİ DEDİ VE PATLADI GİTTİ!

12-05-2020

Kanal 7'de Prof. Dr. Mustafa Karataş'a bir izleyici "İnsanların Mars'a koloni kuracağı söylentileri var. Bu durumda Mars'ta bir Müslüman hac vazifesini nasıl yapacak?" sorusunu yöneltti. Donduk!

Sabah yazarı ve A Haber yorumcusu Cemil Barlas, 65 yaş üzeri vatandaşlar için skandal ifadeler kullanarak "Çok azmasalar bari" dedi. Kustuk!

17-25 Aralık'tan sonra FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e övgü dolu sözleri ve Atatürk'e ağır hakaretleri ortaya çıkan FETÖ’ nün kanalında makyöz olup, cemaatin biricik gözdesi eşi işe level atlayan Sevda Noyan ,söylemlerinde bir zamanlar doğuda en yakın komşularını acımasızca katleden Ermeni çetelere özenircesine “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür"  dedi.Kan beynimize sıçradı,coştuk!

Sevda Noyan’ın skandal sözlerinin ardından bir ölüm listesi çıkışı da Fatih Tezcan’dan geldi. Atatürk’e ettiği hakaretlerle bilinen Tezcan, "Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız?" dedi. Gözlerimiz ısrarla savcılarımızı aradık!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi AKP'li Bülent Arınç, canlı yayında ölüm listesi açıklayan Sevda Noyan için "Milleti başörtüsünden nefret ettirecek" dedi.Altına imzamızı attık!

Yakmayan kefen,sırat köprüsünden cehenneme düşmeden geçiren terlik tasarımlarıyla da  tanıdığımız  Cüppeli hoca, rüyalarında darbe gördüğünü söyleyip  “Darbe tehlikesi var ama yakında demiyorum. Darbe tehlikesi önümüzde mevcut. Ekonomik kıriz mi bahane edilir? İşte o zaman silahlanma konusunda yine uyardım. Selefi derneklerin silahlanması sonra Şialar'ın silahlanması. Suriye'de bunlar mevcut." Demiş. La havle….vela kuvvete…çektikte çektik!

Yakmadığı doğalgaza,kullanmadığı elektriğe, oturmadığı evine dolgun su  faturaları  ile karşılaşan vatandaş, korona salgını  yüzünden bu uygulamanın yapıldığı açıklamalarına “ bizler bu gidişle virüsten önce kalp krizinden gideriz” dedi.Üzüldük!

Bu da bizden olsun;

Dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz balkonlarda mangal yapma özgürlüğüne sahip olan,altı gün çalışıp bir gün mangal keyfi fantezisiyle ünlü kebaplar diyarı Gaziantepliler  yetkili kurumlarca “Gaziantep’te fırınlarda yemek,tepsi vb ürünlerin pişirilmesi bulaş riskini arttırdığından Ramazan bayramı sonuna kadar yasaklanmıştır” talimatı ile büyük panik yaşayarak, korona aşısından önce, alternatif  fırında kebap pişirme arayış çözümlerine girdi.Haykırdık!

GÜNÜN SÖZÜ

Yalancılar ve ikiyüzlüler, her şeyi sözle yapan yani hiçbir şey yapmayan kişilerdir.
Demokritos

TEBESSÜM

Bir gazeteci, ülkenin en zenginlerinden, 65 yaşlarında bir iş adamıyla röportaj yapmaktadır. Sorar:
- "Efendim, bize bugünlere nasıl geldiğinizi, bu serveti nasıl oluşturduğunuzu anlatır mısınız?"
- "Zevkle... 1920'lerin sonuydu. 1. Dünya Savaşı'nın etkileri yeni yeni siliniyordu, benimse cebimde birkaç sentten başka bir şey yoktu. Cebimdeki 5 sentimle, bir elma aldım. Akşama kadar onu parlatıp, 10 sente sattım. O gece sabahı zor ettim. Ertesi sabah, 10 sentimle 2 elma aldım ve onları da sattım. Sonra yarım kasa elma aldım aynı işlemi yaparak iki katı paraya sattım. Böyle çalışarak, bir ay sonunda, 50 dolardan fazla para kazanmış oldum. Ertesi ayın başında, karımın dedesi öldü ve bize 20 milyon dolar miras bıraktı..."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?