USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÇÖP KAMYONU DEYİP GEÇMEYİN!

04-06-2018

Her eve lazım;
Baktınız darbe teşebbüsünde bulunan vatan hainleri var. Üçünü beşini dizdiniz mi kapılarına. Ne top işler artık onalara, ne de tüfek. Kolay değildir bu yiğit kamyonlarını aşıp ta, geçebilmek.Heheytttt..

Şehir dışından haz etmediğiniz birileri mi geldi? Geçiş noktalarına dikin bunlardan birisini.Hadi geçsinde görelim bakalım.Amaç sinir etmek değil mi? on numara bir yöntemdir. Denemesi bedava..

Kayın valideniz size sık sık gelip canınızı mı sıkıyor? Ya da zırt pırt rahatsız eden densiz arkadaşlarınız mı var? Dayarsınız kapının girişine en kralından bir çöp kamyonunu. Sıkıysa geçsinler de görelim bakalım  bu çok amaçlı  koca kamyonları.

Kahraman çöp kamyonlarının bütün bu önemli görevlerinin dışında,şehrin temizliği  ara sıra çöp toplamakta vardır ama, o kadar da önemli değil.

Bu sene hiç olmadığa kadar sinek,ivez saldırısına mağruz  kalan Gaziantep halkı, çöplerinin  düzensiz toplanmasından şikayet ederken, bu cesur yürekli kamyonların  asıl görevlerini düşünecek olurlarsa, bir nebze olsun kendilerinden utanırlar umarım.

İklimimiz alabora, hayaller güllük güneşlik..

İkimler de ruh halimize uyarak bu seneki   yağmurlar aylarını, mevsimlerini şaştı kaldı. Kurak geçen kış günlerinden sonra elleri havada kala çiftçilerimiz şimdi de mevsimsiz yağan yağmurun dolunun zararlılarıyla mücadele ediyorlar.

Sanki deniz kıyısında yaşıyoruz gibi,her gün yağmur fırtına,dolu, şimşek.. güneşe hasret kaldık. Bir yandan seçim makyajıyla uğraşan belediyelerin yol, kaldırım yapım çalışmalarının   hızlandırılmaları yüzünden, haziran ayında çamurlara batmaları  bile gördük, şükür.Yoksa bir zamanlar büyükşehir belediye başkanı sayın Asım Güzelbey ‘in vaat ettiği deniz, Gaziantep’e geldi de bizlerin mi haberi yok!

Adayların ramazanla imtihanı

Ramazan ayına denk gelen milletvekilliği seçim çalışmaları eski kurt siyasetçileri değil de çiçeği burnunda ilkleri yaşayan milletvekili adaylarını şaşkına çevirmiş,hüsrana uğratmış. Seçim için ayırdıkları  kısıtlı bütçelerini, parti yönetimlerinin mecburi yönlendirmeleriyle  geniş katılımlı (hepside seçmen değil ,sadece partililerden oluşan guruplar) iftar programlarına, yemeklere harcayanları kara kara düşünceler almış; Eğer de  milletvekili seçilir de Ankara’ya gidersem ayağıma alacak pabuç  için bile param  kalmadı..

GÜNÜN SÖZÜ

Unutma; senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer.
Hz. Mevlana

TEBESSÜM

Bir gün zengin bir genç son model aracıyla  yolda ilerlerken kırmızı ışıklarda durmuş. Daha durmaya kalmadan arkadan korkunç bir sesle bir kamyon aracına bindirmiş. Kazanın heyecanıyla kamyoncu inmiş arabadan. Başlamış genç çocuğa yalvarmaya:
- "Abi affet beni, ben bu arabanın masrafını ödeyemem, evde çoluk çocuk açlar aabi" diye ağlayıp ayaklarına kapanmış. Genç çocuk da yalvarmalara dayanamamış:
- "Tamam peki peki" deyip affedip koyulmuş tekrar yola.
Yolda arkası göçmüş arabasıyla ilerlerken tekrar bir kırmızı ışıkta durmuş veeeee....Tekrar bir  kamyon arkadan gelip arabaya çarpmış.
Tabi genç artık büyük bir sinirle arabadan inmiş. Arabaya çarpan kamyoncu ise hiç istifini bozmadan kafasını camdan dışarı çıkarmış:
- "Abi benim ben..."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?