USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bu rezilliklere "Dur" denilsin

19-09-2015

Birkaç veli ve öğretmen günümüz gençliğinin davranış bozukluklarından ve hızlı yozlaşmalarından ve bu noktaya nasıl gelinildiğinden çahsediyoruz. Nedense hatalar hep çocuk ve aile içerisinde aranırken asıl sorunun her gece evlerimizde baş tacı ettiğimiz televizyondan ve bozuk yayınlardan kaynaklandığını fark edemiyoruz. Mesela;

Ben Bilmem Eşim Bilir” programında her türlü şaklabanlığın yaşandığına şahit oluyoruz, karı kocanın nasıl birbirlerini aşağıladıklarını izliyoruz.. Erkek yarışmacıların topuklu ayakkabı giydirilerek koşturuldukları son derece itici görüntüler seyrediyoruz. Bir kadının kocasını hırslandırmak için “beni başka erkeklerle düşün!” diyebildiğine ve buna cesaret edebildiğine şahit oluyoruz! Böylelikle ailenin kutsal yapısının nasıl zedelendiğini de görüyoruz.

“Survivor” yarışmasında da insanların nasıl adeta hayvanlaştırıldığına, bir lokma yemek için nasıl kapıştıklarına, nasıl insanlıklarını yitirdiklerine şahit oluyoruz.

“Evlendirme programlarında” nasıl insanların tamamen maneviyatlarını kaybettiklerine, nasıl gözlerini  para bürüdüğüne ve nasıl basitleştiklerine şahit oluyoruz. Evliliğin sadece “evin var mı, araban var mı, malın mülkün var mı” noktasına geldiğini görüyoruz. Nerede kaldı karşı tarafta güzel ahlak aramak, nerede kaldı karşı tarafta iman aramak, sevgi ve saygı aramak? Bu insanlar ne zaman bu kadar yozlaştı, ne zaman bu kadar bu kadar maddiyata   paraya, pula bağlandı?

Tiyatro formatına sergilenen komedi programlarına gelirsek, mesele “Güldür Güldür” isimli program…

Birkaç kişi çıkmış, son derece basit ve sıradan,belden aşağı espriler yapıyor. İnsanlar da katıla katıla gülüyorlar.

 İnsan gerçekten ne diyeceğini bilemiyor. Bir toplumun kalitesi bu kadar mı düşer? Ne zaman rastlasam “bunda gülünecek ne var” diye şaşırıp kalıyorum. İşte bu da halkın nasıl basitleştirildiğinin bir göstergesi.

Bilenler biliyor, anlayanlar anlıyor. Ama bu yarışma programlarıyla, dizilerle insanlarımızın adeta benliği, maneviyatı, aileye olan bağlılığı, dinimize olan bağlılığı kalbinden, ruhundan söküp alınıyor.

Bunun yerine düşünmeyen, akletmeyen, kalitesiz ve büyülenmiş yığınlar ortaya çıkıyor. Ülkemiz için özel oluşturulan bu medya saldırısına (insanların tüm maneviyatını çalan) karşı insanların uyanık olması lazım. Milyonlarca insan derin uykudayken birilerinin bu rezaletlerin yaşanmasına karşı çıkması lazım. Türk milleti ileriye götürüleceğine, bilimle, sanatla, maneviyatla, teknolojiyle daha ileri taşınacağına durmadan bilinçli olarak geriye götürülüyor.

Devletimizin bu tehlikeyi görüp acil önlem alması lazım.

RTÜK artık gerçek anlamda görevini yapmalı,çok geç olmadan..

GÜNÜN SÖZÜ

Eğer bir ülkede gölgelerin boyu insanların boyunu geçmişse o ilkede güneş batıyor demektir..

Kızıldereli Atasözü

TEBESSÜM

Tanrı sonunda kıyameti koparmaya karar vermiş.Ama gene de kullarımı haberdar edeyim demiş..Bu amaçla dünyanın en unlu 3 şahsiyetini çağırmış.Bill Clinton, Yeltsin ve Bill Gates. Onlara:
“Kullarıma söyleyin haberdar olsunlar da yüreklerine müreklerine 
inmesin” demiş.. 
Clinton Aksam TV’de açıklama yapmış: 
Sevgili Amerikalılar , size bir iyi bir de kotu haberim var. 
-Iyi haber biz hakliyiz.Tanrı var.Kotu haber .Yarin kıyamet kopacak. 
Yeltsin gene TV’de konuşmuş. 
Sevgili Rus halkı.Size iki kotu haberim var. 
-Maalesef Tanrı varmış. Yarin kıyamet kopacakmış. 
Bill Gates ise herkese mail atmış: 
Sevgili dostlar size iki iyi haberim var: 
-Dünyanın en popüler 3 adamı arasına girdim. Year 2000 problemi diye bir sorunumuz artik kalmadı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?