USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Beni de aldatmışlar! Pişmanım!

19-09-2015

Enerji Bakanımız Taner Yıldız, Soma faciasında iki gün üst üste giydiği beyazı örselenmiş gömlekle bu millet için nasıl fedakarlık yapılır; bizlere en güzel şekilde göstermişlerdi. Kınamayın sakın, eşimden biliyorum. İki gün üst üste kesinlikle aynı kıyafetleri giymez ve giymek zorunda da kalırsa hemen arızaya bağlar. Oysa sayın bakanımız gayet te sukut içindelerdi. Her ne kadar bir madenciye sarılmayarak temizliklerini muhafaza da ettiler ama biz kadınlar yine de kirliliği görebildik.

Şimdi de fedakar bakanımız şehit olmak amacında imişler. Çok sevindik. Nihayet hükümet içinden terörle mücadele edecek ve şehitlik makamına erişecek bir cengaver çıktı. Ama bir uyarı yapmakta da yarar var ki, şehitliğe talip olayım derken dikkat ediniz de üzeriniz kirlenmesin!

Bugünler de bir pişmanlık furyasıdır gidiyor. Oysa geçmişten pişmanlık değil, sadece ders çıkarılmalıdır, görüşünü taşıyan bendeniz, üzülerek bakıyorum bu kadar okumuş, donanımlı insanların saflığından! faydalanılmasına…

AKP Milletvekili Mehmet Metiner HADEP ’e inanarak gittiğim için pişmanım, demiş…

Gülen cemaatinin tepe isimlerinden Hüseyin Gülerce “ Cemaat tarafından yıllarca kandırıldım, aldatıldım, pişmanım” dedi..

Gülen Cemaatinin lideri Fetullah Gülen “ Doğru yoldan çıktık, hatalar yaptık. Ve de şefkat tokadı yedik” demiş .O da pişmannn..

Ya ülkenin en tepesindeki ismi ,Sayın Cumhurbaşkanımızı kimler kimler aldatmamış ki..

Eskinin Gülen Cemaati şimdinin paralel yapılanması( ne isterlerse verdiği halde) yıllarca aldatmış.

“Kardeşim” dediği birlikte ailece tatil yaptığı Esad(Esed) her ne ise, utanmadan aldatmış.

Ya yere göğe sığdırılamayan, hatta heykelini dikmek lazım, denilecek kadar sevgi yumağı içinde kaybolan dünün kahramanı bugünün sabıkalı kaçağı, yarının bilmem nesi ola savcısı Zekeriya Öz Ergenekon la tüm ülkeyi nasıl da aldatmış.

“ 3 saat içerisinde cuma namazını Şam da kılacağız” dedikleri Suriye sorununda 3 yılı geçmesine rağmen iyice batağa saplanan dışişlerimiz de aldatmadılar mı sayın başbakanımızı, cumhurbaşkanımızı?

Suudi Arabistan Mısır konusunda Cumhurbaşkanımızı yanıltıp dünyanın gözü önünde yalnız bırakıp aldatmadı mı?

Yabancı medya, bir zamanlar röportaj yarışına girdikleri methiyeler dizdikleri cumhurbaşkanımız hakkında şimdilerde atıp tutarken, aldatmamışlar mı?

PKK “ silah bıraktık, artık savaş yok” derken bir yandan silahlı yapılanmalarını güçlendirerek asker ve polisimizi şehit ederek aldatmadılar mı?

Kandıran kandırana, aldatan aldatana…

Saf milletimiz azizim topumuz, hem de çok saf…

GÜNÜN SÖZÜ

Vatanımda sular akar, başıboş;
Herkes, birbirini kakar, başıboş.
Bozkırlardan topal bir tren geçer;
Çocuk, merkep, öküz bakar, başıboş.
Yanmaz da yürekler, güneşe atsan;
Bir kibrit, bir orman yakar, başıboş.
Tarih, kutuplara kaçmış bir fener,
Buz denizlerinde çakar başıboş.
Yirmi dokuz harflik sözde aydınlar,
Yafta yazar, isim takar, başıboş.
Allah’ım sen acı bu saf millete!
Akşam yatar, sabah kalkar, başıboş…

NECİP FAZIL

TEBESSÜM

Bir mühendis, bir fizikçi ve bir matematikçi bir hoteldedir.

Derken mühendis burnuna gelen duman kokusuyla uyanır, hole çıkar, bir de bakar ki bir yangın var. Eline geçirdiği bir kovaya su doldurarak yangını söndürmeye çalışır, başaramaz.

Daha sonra fizikçi uyanır, aynı yangını görür ve yangın hortumunu bulur ve başlar hesap yapmaya. Su basıncı, alevin şiddeti, aradaki mesafe falan derken hesaplara göre minimum miktarda suyla ve minimum enerjiyle yangını söndürmeye çalışır, başaramaz.

Daha sonra matematikçi kalkar kokunun etkisiyle hole koşar. Bir de bakar ki yangın var. O da çözüm aramaya koyulur. Yangın hortumunu bulur , hesaplamaları yapar ve çözümü buldum, diye bağırarak yatağına geri döner.(İkinci versiyon yaptığı hesaplara göre yangının kesinlikle sönmeyeceği ortaya çıkar ve yatağına geri döner.)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?