USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AVRUPA’YA KAÇAN KAÇANA AMMA..

16-07-2018

Almanya’da on dört  binden  fazla  FETÖ  firarileri bulunuyormuş. Aldattıkları insanları burada  zan altında bırakıp suçlu duruma koyup, asıl ele başlar  Almanya’da günlerini gün ediyorlarmış; ama şimdilik. Adalet  onlar için er geç tecelli  edecektir. Şimdilik kaçmaya devam etsinler bakalım.


Yıllardır insanlarımıza yurt dışında yaşamak hevesleri aşılandı.Bunların en başında da liderlerinin de çok sevdiği ABD’de yaşayan FETÖ cemaati yaptı.Baştan beri amaçları  özellikle başarılı gençleri özendirip beyin göçünün önünü açmaktı.Zaten vatan millet kavramlarından yoksun olduklarından hizmet etmelerini beklemekte saçmalık olurdu.
İşte gençlerin önüne özenti olarak konulan Avrupa’nın gerçek  yüzlerinden bir tanesi;alkol bağımlılığı.


Avrupa hastaneleri  alkol bağımlısı hastalarla dolu. Mahkemeler de en yoğun mesâisini, alkol sebebiyle işlenen suçlara ayırıyor.
Fransa adliyesinin giderlerinin % 60’ı alkoldür.
İngiltere’deki 18-24 yaş arasındaki kızların ortalama yıllık içki tüketimi 203 litre, Alman kızları 189 litre, Hollandalı kızlar ise 107 litredir.
İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre, akıl hastalarının % 95’i de alkol bağımlısı.
AB ülkelerinde 1970’te çocukların % 6’sı evlilik dışı iken, hızlı ahlâki çöküş sebebiyle bu oran 2002’de % 30’a çıktı.
Kuzey Avrupa’da evlenmeden (nikâhsız) birlikte yaşayan çiftlerin oranı % 53 ile % 70 arasındadır.
İsveç’te çocukların % 56’sı, Danimarka, Fransa, Finlandiya ve İngiltere’de % 40’ı ve Belçika’da % 20’si evlilik dışı dünyaya geliyor...
The Sunday Times gazetesi ki uzun yıllar Hıristiyan batı aleminin fikir hocalığını yapmaktadır. Tutarlı tespitleri ile batıda ün yapmıştır.


Aynı gazete Körfez savaşının çıkacağını bir yıl önceden bildirmiştir. İşte bu gazete geçenlerde bir yazı yayınladı. Yazının mahiyeti şöyleydi.
"Batının 400 senelik altın çağı bitmiştir. Batı bütün müessese ve kurumlarıyla hızla bir çöküşe başlamıştır bunu görüyoruz. Bundan böyle halkı Müslüman olan ülkeler hızla kalkınacaklardır her tarafta İslam devletleri yükselecektir. Bu kaçınılmazdır. Bu oluşum her halükarda batının son derece aleyhinedir. Ne var ki batı bu oluşumu çok yakından takip etmek mecburiyetindedir."
Batı İslam’ın alemşümul bir bahar uyanışına girdiğini, batınınsa kış sükûtunun başladığının farkındadır. Yahudi kışkırtmalı batı bu durumdan büyük bir endişe duymaktadır.
Bu nedenle süratli bir şekilde her yerde Müslüman katletmeye başlamıştır. Onun için bir Müslüman fazla katletmek en büyük kârdır.Bosna'da İhtiyar öldüren Sırp askerine 500 DM genç öldüren askereyse 1000 DM vermektedir.


TEBESSÜM


Japonya’da hırsız yakalayan bir robot icat etmişler.
Amerika’da 5 dakikada 180 hırsız yakalamış.
Italya’ da 5 dakikada 80 hırsız yakalamış.
Fransa’da 5 dakikada 30 hırsız yakalamış.
Türkiye’de 5 dakikada robotu çalmışlar.


GÜNÜN SÖZÜ


İnsanların çoğu, kendileri değil başkalarıdır; düşünceleri başkalarının düşünceleridir; yaşamları başkalarını taklittir ve tutkuları ise alıntılardır.
Oscar Wilde


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?