USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKILLARA “FİKİRSEL” HADIM!

29-07-2016

İster beğenin ister beğenmeyin ama “tecavüzcüye kimyasal hadım cezası” uygulanması resmi olarak ta kabul edildi. Aslında bendeniz tecavüzcüler için idam taraftarlarındaydım ama bu cezada hiç yoktan iyidir.Üzerinde çokça konuşulacak önemli bir konu aslında ama gündemde ne yazık ki şimdilik, vatana ihanet yapabilecek kadar ileriye gidecek bazı hadıma uğramış beyinlerin ayıklanması ile meşgulüz.

Yıllardır cemaatlerin beyinlere yaptıkları hadımlar yüzünden en eki başarılı insanların dahi bir anda nasıl suç makinelerine dönüşebildiğini,devleti ele geçirme,darbe gibi hainliklere kalkışabileceklerini hayretler içinde gördük.

Aralarında ki isimler de öyle şaşırtıcı ve hayal kırıklığı yarattı ki bizlerde beyinlerimizde yaptıkları tahribatları uzun zaman üzerimizden atmamız mümkün değil.

Bizleri hayrete düşüren de cahil insanı kandırmak,ikna etmek daha kolay olabilirde ama valilik,hakimlik,savcılık,doktorluk gibi makamlara gelmiş sözde akıllı düşünebilen insanların kandırılması, bu oluşumun içinde olması üzüntü verici.Ne kadar biat ederseniz edin eğer bir yerlerde bozukluk sapkınlık hele hele ihanet varsa terk edilir,isyan edilir. İstisnasız söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.

Taa en tepelerde olupta cemaatle kol kola gezen,iltifatın en afililerini yapan Sayın Bülent  Arınç’ "Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim, bana ahmak diyebilirsiniz" demiş.

Yazık; çok güvendiğimiz,inandığımız akıllı kimliklerden böylesine üzücü itiraflar duymak kendileri içinde ülkemiz içinde hiç de iç açıcı değil.Gerçi korku insana neler söyletmez ki? Diyerek son günlerde bu tarz itirafları duymak bizi şaşırtmadı.Gerçi son nefeste kabul edilen iman ne kadar geçerliyse artık??

Hz. Musa, buzağıya tapanlardan birine şöyle dedi:

Benden bunca mucize görmene ve benim böylesine güzel huylu olmama rağmen peygamberliğim hakkında yüzlerce şüphen vardı. Sizi Firavun'dan kurtarmak için denizi yardım, kırk yıl gökten yemek indi, duam bereketiyle taştan ırmak aktı. Buna rağmen senin şüphe ve vehimlerin azalmadı. Fakat sihirli bir buzağı ses çıkardı, derhal secde ettin. Onun hakkında niye şüpheye düşmedin, vehme kapılmadın? Sence buzağı bir lafla tanrılığa layık oluyor da, benim peygamberliğimden şüpheye düşüyorsun ha? Yuh olsun sendeki akla!

 

Gönül aynası saf olmalı ki güzeli çirkinden ayırabilsin. Her cins, kendi cinsini çeker. Öküz, elbette bir buzağıyı tanrı sanır.”

GÜNÜN SÖZÜ

Bir gerçeği savunurken, önce ona kendimiz inanmaIıyız.Sonra da başkaIarını inandırmaya çaIışmaIıyız.

(Hz. AIi)



TEBESSÜM

 

Adam kafasını sağa çevirince akvaryumdaki balıklar sağa, sola çevirince balıklar sola gidiyormuş. Temel hayretle seyrettiği adama yaklaşmış ve sormuş:

- Bunu nasıl yapıyorsunuz?

Adam gayet emin bir şekilde cevap vermiş:

- Eee... Büyük beyinler küçük beyinleri etkiler!

Bunun üzerine Temel geçmiş akvaryumun karşısına geçmiş. Bir süre sonra ağzını balıklar gibi sürekli açıp kapamaya başlamış!...

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?