USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ACUN “SUR” VİVOR’A; AKİLLER “SUR” DİYARBAKIR’A…

04-02-2016

O Ses Türkiye’nin finali yapıldığı gün maalesef 10 güvenlik görevlimizi daha şehit verdik. Arkada gözü yaşlı analar, evlatlar, sevgililer bırakarak yitip giden PKK terörüne kurban verilen 10 yiğit can dana ne acı ki. Ve yaralı olarak hastanelerde şifa bekleyen diğer canlarımız, yiğitlerimiz.

Acıya milletçe hiç olmayacağı kadar alıştık, alıştırıldık.”Komşusu açken tok yatan bizden olamaz” ahlaklı bir peygamberin ümmeti iken, “ben gönlümü eğledim gerisi Allah kerim, bana değmeyen yılan…” vurdumduymazlığında kafasına kuma gömmüş deve kuşlarına döndürüldük.

Medya maymunu Acun, avuç dolusu paralar harcayıp dünyanın bir ucuna şarlatanları götürüp “yaşam mücadelesi” yalanları uyduracağına,gerçek ölüm kalım savaşı verilen adrenalinin taban yaptığı Sur’a, bir zamanların sözde akilleri şimdilerin de kayıp düzenbazlarını toplayıp götürse işte asıl o zaman reyting rekorları kırar.Hem de gerçek, hilesiz bir macera.

Ünlüler takımında, ecdadından utanan Kadir, PKK leşlerine yüreği acıyan işsiz Mahzun, konuştukça cahilliğini belgeleyen çaptan düşmüş Hülya, kendisine saltanat yaşatan bu millete her fırsatta nefret kusan Sezen… gibi sözde sanatçılar olsun.

Gereksizler takımında da, kendisine Türk demekten utanan şeytan görünümlü Esra, şimdilerde dışlandığı için işsiz kalmış topçu Hakan ve bu milletin ekmeğini yiyip de her türlü hainliği hadsizliği yapmaktan geri durmayan PKK yandaşları, hain yazar müsveddeleri..

Yıllarca avukatlıklarını yapmış Tahir Elçi’yi bile vurmaktan çekinmeyen PKK ,sizlere bilmem nasıl hoş vakitler geçirtirler acaba merak ediyoruz.

Varsa cesaretiniz buyurun Sur meydanına. HDP’li çığırtkan vekillerin bile oralar da dolaşmaya yürekleri yetmiyor. Öyle sosyal medya da Türk halkını ve samimi Kürtleri inciltecek saçmalıklar paylaşmakla olmaz cesaret.Hadi sıkıysa Sur’a gidinde görelim boyunuzun ölçüsünü. Savunduğunuz acıdığınız teröristin bölge halkına yaptığı zulmü, katliamı ve insanlarını savunmak için canını feda eden güvenlik güçlerimizin mücadelesini yerinde görün.Bizde teröristlerin açtıkları ateşlerken kaçış maceralarınızı mısır patlatarak izleriz artık.

Hatta Acun asıl bol maceralı Sur’a yalnızda gitmesin. Keskin nişancılardan kaçma, bombadan sağ kurtulma çabaları,füze saldırılarından sağ kurtulma oyunlarını yönetmede kendisine yardımcı olarak ta Selahaddin’i alsın.

Gidin hadi, günlerdir ölümüne ağladığınız PKK’ların yarattıkları ateş hattına.Güvenliğin kalmadığı terör bölgelerine gidin, diyeceğim ama; nerede sizde o cesur yürek? nerede sizde insanlıktan nasipsiz göğsünü açabilecek deli cesaret!

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ya ümitsizsiniz; ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz; ya da çare sizsiniz.

Behçet Necatgil

 

TEBESSÜM

Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:

- Geçenlerde ormana ava gittum. Birden bir ayı ile karşılaştım. Tüfeği atıp kaçmağa başladım. O da beni kovalamaya başladı.Tam ayınun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere düşti. Bu durumu fırsat bilip arayi açmağa çaliştum. Ama ayi gene peşima düşti. Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi tekrar kayup yere düşti. Ben tekrar arayi açmağa çalıştum.

O arada Dursun, dayanamayarak sorar:

Ula Temel, çok cesaretli adamsun. Ben senun yerinde olsam, altuma ederdum.

Temel atılmış:

- Ula sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?