USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

2019 ‘U KARŞILARKEN…..

30-12-2018

Yaşadığımız tüm güzellikleri içimize sindirip, olumsuzlukları bir nefeste unutabileceğimiz ve yepyeni umutlarla merhaba diyebileceğimiz güzel bir yıl olsun.
 Bu yeni yılla beraber yaşımıza bir çentik daha attığımızı, ama o nispette tecrübelerimizi katmerleştirdiğimizi düşünerek kollarımızı kocaman açalım.

Yeni umutlara, yeni heyecanlara, yepyeni güzelliklere merhaba demek için; daha çok sevmek ve sevilmek, daha çok umutlanmak için geçmişi geride bırakalım.

Bugün başımıza gelenler dün düşündüklerimiz, yarın başımıza geleceklerse bugün düşünmekte olduklarımızdır.O halde olumsuz her ne varsa bir yana bırakıp; olumlu düşünerek, hayatımıza hep güzellikleri çağırarak yüzümüzdeki kocaman tebessümle yeni yılı karşılayalım gönülden, tüm coşkumuzla.

2019 yılı; bizim en yakın durağımız olsun hedeflerimize başlamamız adına. Kendimizle, geleceğimizle, sağlığımızla ve sevdiklerimizle ilgili olarak en çok yapmak istediklerimizi düşünce süzgecimizden geçirip uygulamaya koyalım birer birer; Yılmadan, bıkmadan, azimle ve sebatla.
Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir motivasyon etkisi yapacaktır hiç kuşkusuz.

Bu yıl bazılarımız için sigarayı bırakacağımız, bazılarımız için diyete gerçekten başlayacağımız, bazılarımız için yeni iş imkanları yaratacağımız, bazılarımız için idealimizdeki eve kavuşacağımız, bazılarımız için hayalimizdeki aşkımızla bir araya geleceğimiz, bazılarımız için rüyalarımızdaki tatili yaşayacağımız, bazılarımız için anne-baba olacağımız, ama hepimiz için çok sevip, çok sevileceğimiz bir yıl olsun.

Yeni yılla birlikte herkesin düşleri gerçek olsun.
Barışın,sağlık ve huzurun, sevginin egemen olduğu bir dünyada;
SİZ DEĞERLİ OKURLARIMA  TERTEMİZ VE  YAŞANASI BİR  2019  DİLERİM…

TEBESSÜM

Adamın biri bir kahveye girer ve ‘Millet bana bakin!.. Size söylüyorum!. Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene geleciğim’ der ve çıkar.
Kahvedekiler ‘Adam deli herhalde’ diye fazla önemsemezler.
Ve aradan 30 sene geçer. Aynı adam kahveye gene gelir ve der ki: -‘Hatırladınız mı beni millet. Size demiştim 30 sene önce,ben yine geleceğim diye. İşte geldim’ der.
Kahvedekiler tabi ki şaşırır. Adam devam eder. ’30 sene sonra gene geleceğim bu kahveye’ der ve gider.
Aradan bir 30 sene daha geçer. Nesil değişmiştir 30 sene önceki insanların çocukları kahvede oturmaktadır artık. Adam kahveden içeri girer. ‘Bana bakın millet ben sizin babalarınıza da söyledim. Size de söylüyorum. 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem’ der ve çıkar..
İçlerinden birisi ‘Arkadaşlar bana bu olayı dedem anlatmıştı. Gelin hocaya gidelim, bu adam niye ölmüyor, nedir bunun hikmeti? diye soralım’ der.
Ve bir hocaya giderler. Hocaya durumu anlatırlar.
Hoca ‘Ben bu gece rüyaya yatayım. Azrail ile konuşayım. Bakayım niye
canını almıyor bu adamın, size yarın haber veririm’ der.
Ve gece olunca hoca rüyaya yatar. Rüyasında Azrail ile konuşur. ‘Ya Azrail!. Sen bu şahısın canını niye almıyorsun’
Azrail ‘Zamanında bu adam bir dilek diledi. Ve bu dileği de  kabul
oldu.Onun için’ der.
Hoca;
‘Ne diledi Ya Azrail’ diye sorar .
Azrail, ‘Allah’ım bana milli piyangodan büyük ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi’ der.
Hoca ‘E Allah istese buna büyük ikramiyeyi çıkartamaz mı?’
Azrail ‘Çıkartmasına çıkarır da!……..
ŞEREFSİZ BİLET ALMIYOR Kİ……

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?