USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

1 DOLAR’ DAKİ GERÇEKLER!

27-07-2016

Uzun bir süre önce Fetullah Gülen Cemaatinin internet sitesinin adının “HERKÜL” olması dikkatimi çekmiş ve bununla ilgili devbir yazı yazmıştım. Doğrusu dindar geçinen bir  cemaat sitesine  “İkra, tekbir ne bileyim Kevser gibi din kokan  isimler yerine neden Yunan Tanrısı ismi verme gereği duyabilir ki?
Yazım yayınlandıktan sonra ben mantıklı açıklamalar beklerken ilginçtir ki cemaat mensupları tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmeye başladım. İçlerinde tanıdıklarıma bu soruyu yönelttiğim de  ise fitnelikle suçlandım.Hatta onların meşhur şefkat tokatlarını yemem de an meselesiydi.Şaşırdığım; bunlar benim  sitenin ismini kurcalamama neden bu kadar kızmışlardı ki? Daha doğrusu ben kimsenin çokta fark etmediği nelere dokunmaya başlamıştım?
Darbe girişiminde bulunan asker ve  (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan bazı kişilerin üzerinden Fethullah Gülen tarafından verildiği iddia edilen seri numaraları ’F’, ’C’ ve ’J’ harfleri ile başlayan 1’er dolarlar bulundu.
Her ne kadar 1 dolarların bereket(!) için verildiği söylense de aslında ait oldukları Şeytani yapının simgesini taşıyorlardı.
Kuruluşu dahi çok zekice kurgulanan cemaatin her hareketi şifreler üzerinden yürütüldüğünden 1 dolarda asla tesadüfi olmamalıydı.
1 Doların ilk basımı insan derisi üzerineydi.  Bu Dolar 18x32 ebatlarındaydı. Bu bilgi dünya basınında ilk defa yer alan müthiş bir ifşa idi.  Şimdiye kadar bu 1 doların varlığından çok az sayıda insan haberdardı.
ABD Başkanları da, insan derisi ile kaplı İncil’e el  basarak  yemin ediyorlar.
Dünya üzerinde İnsan derisi ile kaplanmış kitapların birkaçı:
-Fransa'nın ilk yazılı anayasası olan 1791 Anayasası'nın ilk kitabı da insan derisiyle kaplanmıştı.
Harvard Üniversitesi’nin kütüphanesinde tuhaf görünümlü deri kapları olan üç kitapla ilgili yapılan araştırma sonucunda, kitapların insan derisiyle kaplı olduğu ortaya çıktı. Kitabın 17. Yüzyıla ait olduğu belirtiliyor.
İngiltere'nin Exeter Kütüphanesi'nde bir kitap ilk kez kamuya gösterilecek. 1852 basımı bu şiir kitabının kapağı, idam edilmiş bir mahkumun derisinden.
Meşhur şair John Milton'un toplu eserlerini içeren şiir kitabı, insan derisinden yapılmış cildiyle, şu an nadide bir tarih eseri.
Tüm bunlardan yola çıkarsak, insan derisi ve 1 dolara uzaması asla tesadüfi değil bir şifreleme ya da gösterge idi.
İnsan derisine basılmış olan  1 Dolar, uzun yıllar Rockefeller’de kalmıştı. Bu Dolar’ı elinde bulunduran kişi kendi ritüelleri ve inançlarına göre oldukça saygın(!) kişi olarak kabul ediliyordu.  İnsan dersine basılmış bu 1 doları görmek isteyen seçkin(!) azınlıklar, 1 milyon dolar bağış yaparak bu özel 1 doları görebiliyorlardı. Ancak burada bir şeyi vurgulamak gerekir: Bu özel doları her bir milyon dolar bağış yapanlara göstermiyorlardı. Çok az sayıda seçkin(!) kişilere gösteriyorlar, bu doları görenler güya statü(!) kazanıyorlardı.
2011 yılında İstanbul’da bir Yalı’da bu insan derisine yazılmış  1 doları görmek için bir milyon dolar bağış yapan seçkilerimiz(!) acaba kim?  Ve bu dolar’a el sürüp, statü(!) kazananlar kim?
İnsan derisine basılmış bu doların, ABD’deki hangi gizli servis ile bağlantısı var?
Yıllarca bilmeden bu cemaate hizmet etmiş, aldatmalarına inanmış iyi niyetli halkımıza söylenecek tek şey;  onlar ki İslam adına hizmet ettiğini sandıklarımız iken aslında baştan beri  göbekleri dışa bağlı olarak ortaya çıkartılmış bir ihanet şebekesi.
Sanılanın aksine  hiçbir zaman bizim olmamışlar ki!!
GÜNÜN SÖZÜ
Ulusɑl egemenlik öyle bir nurdur ki, onun kɑrşısın dɑ zincirler erir, tɑç ve tɑhtlɑr yɑnɑr, yok olur.
 Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk
TEBESSÜM
Bir gün bizim bu Amerikalılar 40 motorlu bir uçak yapmışlar ve demişler ki:
-Biz bu uçağın kalitesini ölçmek için en iyisi bir Arap pilot çağıralım demişler…
Neyse en sonunda pilot kullanmaya başlamış 1.motor patlamış,ekranda İngilizce olarak panik yapmayın yazmış,2.motor patlamış yine aynısı 3,4 derken en sonunda bütün motorlar patlamış ve ekranda ”uçak güvenli bir şekilde indirilecektir panik yapmayınız” yazısı gelmiş.
Neyse bu Arap gitmiş ülkesine anlatmış bu olayları ee Arap aklı demişler ki bizde bunun aynısı yapalım ama Amerikan bir pilota denetelim demişler…
en sonunda yapmışlar Amerika’ lı binmiş 1.motor patlamış “panik yapmaya gerek yok” diye bir yazı gelmiş. Amerikalı sanmış ki bunlarda bizim gibi uçak yapmışlar demiş panik yapmamış en sonun da bütün motorlar patlamış ve ekrana şu yazı gelmiş:
-”EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENLE MUHAMMDEN ABDÜHÜ VE RESULUHÜ”…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?