USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GELİN; GÜLELİM AĞLANACAK HALİMİZE!

29-12-2016

--Aydın’ın, Germencik ilçesinde iki zabıt katibi arasında yaşanan evlilik tartışması, teklifi reddeden erkeğin evlenmek istediği kadından intikam almak için  “FETÖ”’ cü diye ihbar etmesiyle son buldu. 

-- Benim  her daim favorim, canım sıkıldığında devlet politikalarını okuyarak eğlendiğim  Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un,  babaannesi Kim Jong-Suk'un, Hıristiyanların kutladığı Noel bayramı arifesinde doğduğu için  halktan İsa'ya değil babaannesine tapınmasını istedi.Japon karşıtı bir gerilla olan, komünist aktivist Kim Jong-Suk, "Devrimin Kutsal Annesi" olarak biliniyor. 

--Gaziantep’in kahraman  kadınları  şehrin şanına yakışır şekilde, binalarına giren pek çok  suçtan sabıkalı ve aranan  masum! Hırsızı muhteşem bir operasyonla yakalayıp, paketleyerek emniyet güçlerine teslim ettiler. Organize bir ekip çalışmasıyla yakayı  kaptıran hırsızın yaşadığı korku gözlerinden okunurken, bir daha suç işlememeye tövbe etmesi bekleniyor. Emniyetimizden bu cesur  bayanların  lideri  65 yaşındaki teyzemize bir cesaret belgesi vermesini bekliyoruz. 

--Kayseri’de “Ben Cebrail’im (Azrail bile değil!) hepinizin canını alacağım,” diyerek tehditler savuran adam, çevresinden 200 bin TL haraç aldı. 

--Bursa’da iki adam, uzun yolculukta tek kapılı otomobilde arkada oturan ve sürekli tuvalet ihtiyacı duyan arkadaşlarının başını mermere vurarak öldürdü. 

--Bursa’da bir adam çayına çiş karıştırıp şaka yapan üç arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü. 

--Gaziantep’te elektrik şirketinin  kış soğuklarında sık sık kesinti yapması ve basınında anonslarından güç alan kadın sürücü,  kırmızı ışıkta geçerek trafiği birbirine katmasına bahane olarak “ben nasıl olsa yine elektrikler yoktur, trafik ışıkları çalışmıyordur diye bakmadan geçtim..”açıklamalarıyla sürücüleri bunalıma soktu.  

--Avukatın isyanı; 

FETÖ/PYD, PKK    davalarından  cezaevlerinin yoğunluk yaşaması sonucu kendi müvekkilleriyle görüşebilmek için görüş odalarının yetersizliğinden dolayı  cezaevi kapılarında saatlerce beklemek zorunda kalan bayan avukat, ailesinin ve arkadaşlarının  aradıklarında “cezaevindeyim” cevabının traji komik bir  huzursuzluk yarattığı, “mapushane yollarında”  adlı kitap yazmaya başlayacağını açıkladı. 

GÜNÜN SÖZÜ 

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini. Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini. 

M.A.ERSOY 

TEBESSÜM 

 Temel boşanma davası için avukata gider. Evliliğinin artık çekilmez hal aldığını ve boşanmak istediğini söyler. Bunun üzerine avukat şiddetli geçimsizlikten dava açılacağını bildirerek bir dilekçe hazırlar. Sonra Temel’e okur. Okudukça Temel gerilir, okudukça gerilir. Sonra Temel hızla ayağa kalkıp kapıya yönelir. 
Avukat sorar “Dur nereye gidiyorsun.” Temel arkasına bakmadan cevap verir.“Bu karı bana ne eziyetler etmişte farkında değilmişim. Ben onu bir güzel döveyim, yüreğim soğusun da o zaman dava açalım.” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?