USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Havuzdan 49 madalya çıktı

Havuzdan 49 madalya çıktı
06-06-2017 08:15
Gaziantep

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, su sporları branşlarında Mayıs ayı içerisinde katıldığı 3 şampiyonda 49 madalya topladı. Yeşil-siyahlı altın kulaçlar, şampiyonlarda takım halinde Türkiye Şampiyonu olurken aynı zamanda Ay-Yıldızlı takımların kadrolarına girmeye de hak kazandı.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, su sporları branşlarında başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Yeşil-siyahlılar, Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Başkanlığınca 10-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Osmaniye ilinde düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonasından 7 altın, 11 gümüş, 5 bronz madalya ile ayrıldı. Bu performansla A Milli Takım kadrosuna 3 milli sporcu kazandıran Gaziantep temsilcisi, 11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca İstanbul ilinde düzenlenen 11-12 yaş kategorisi yüzme finallerinden ise 14 altın, 7 gümüş, 6 bronz madalya çıkarttı. Yeşil-siyahlı kulübün şampiyon sporcuları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Samsun 19 Mayıs Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen su topu branşı finallerinde bayanlar kategorisinde 5 maçta 5 galibiyet elde ederek Gaziantep’e şampiyonluğu getirdi.

3 ŞAMPİYONADAN DA GURURLA AYRILDIK

Şehitkamil Belediye Spor Kulübünün, Mayıs ayı içerisinde 3 farklı federasyon tarafından organize edilen Türkiye finallerinden 49 madalyalık performansla büyük bir başarının altına imza atıldığını ifade eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Koordinatörü Cengiz Bingül, şampiyonlarla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün himayesinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi paletli yüzme branşı ve su topu branşı final müsabakalarında, Yüzme Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen 11-12 yaş kategorisi yüzme finalinden 49 madalya, Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri ile ayrıldık. Tüm bu başarılar sporcularımıza Milli Takım kadrolarının ve hazırlık kamplarının kapılarını ardına kadar açtı. Ulusal platformda katılımcı iller ve kulüpler arasında 3 farklı platformda kulübümüzü, ilimizi ve bölgemizi büyük bir başarıyla temsil eden sporcularımız ve onların değerli antrenörleriyle gurur duyuyoruz. Finallere giden yolda meşakkatli bir süreçten geçtik. Elde ettiğimiz sonuçlarla Gazi şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Su altı sporları branşında, su topu branşında ve yüzme branşında performanslarıyla Gaziantep’in su sporları branşlarındaki marka değerini her geçen gün yukarılara taşıyan değerli sporcu arkadaşlarımı,  antrenörlerimizi ve en önemlisi takım arkadaşımız olan değerli velilerimizi gönülden tebrik ediyorum.  Sezon boyunca bizlere verdikleri desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bu vesileyle teşekkür ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler