USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
28-02-2020 11:17
Gaziantep

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, İdlib saldırısı hakkında baş sağlığı mesajı yayınladı.Yaptığı açıklama da;

“Gaziantep Eğitim-Bir-Sen olarak öncelikle kahraman ordumuza olduğumuzu, her zaman yanında olduğumuzu haykırmak istiyorum.Ülke olarak ibadet ve bağışlanmayla geçecek üç aylara girişin müjdecisi mübarek bir gecede ellerini duaya açmışken, Suriye’den gelen acı haber yüreklerimizi dağlamıştır.
İdlib’de, gözetleme noktalarımızdan birine, rejim güçleri tarafından yapılan hava saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit edilmiş, çok sayıda askerimiz ise yaralanmıştır. Acımız çok büyüktür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Her geçen gün daha da ağır bir yıkıma sürüklenen Suriye’den ülkemize yapılan saldırıları önlemek amacıyla bölgede bulunan askerlerimize yapılan saldırı, hiçbir gerekçeyle kabul edilir bir durum değildir.

Bütün dünya Türkiye’nin barış ve insan odaklı çabalarına yardımcı olacağına, yaşanan zulmün son aşamasında İdlib’e sığınan milyonlarca mazlum insanın çaresizce katledilmesini alçak bir sessizlikle izlemiştir. Aynı güçlerin güney sınırlarımız boyunca destekledikleri terör örgütleriyle mücadele etmenin yanı sıra, komşuluk ve insani gerekçelerle yaklaşık 4 milyon mülteciyi toprağında barındırmak zorunda kalan Türkiye, Suriye’de 9 yıldır yaşanan iç savaş süresince devlet ve millet olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek konusunda tüm şartları zorlamış, dünyaya her anlamda örnek olmuştur.
Diplomasi, savaş ve insanlık hukuku çiğnenerek yapılan bu ve benzeri alçakça saldırılar karşısında sessiz kalan veya saldırının ortağı olan devletler, barış ve güvenli bölgenin tesisi için gerekli duyarlılığı göstermemiştir.

Emperyalizm, her alanda gelişerek güçlenen Türkiye’yi, yüzyıl önce İstiklal Harbimizi verdiğimiz dönemin şartlarına benzer bir imkânsızlığa mahkûm edip bölgeden dışlamak, bizim dâhil edilmediğimiz bir oyun ve paylaşım planı ile bölgenin haritasını yeniden çizmek istemektedir. Ancak Türkiye, yüzyıl öncesinin Türkiye’si değildir, artık bölgede büyük bir güçtür. Geldiğimiz bu aşamada, Türkiye’nin kabul etmediği hiçbir çözüm, yaşama ve uygulanma şansı bulamayacaktır. Türkiye en yüksek seviyeden bu kararlılığın mesajını vermiştir. Türkiye, katillere gereken cevabın verileceğini, alçakça saldırının hemen akabinde belirlenen hedefleri ateş altına alarak göstermiştir. Şeytani oyun, planlayanlarının başına geçirilecektir.Millî güvenliğimizi, hak ve hukukumuzu ve masum insanların can güvenliğini korumak için teröre karşı sürdürdüğümüz mücadele sonuç alınıncaya kadar devam etmelidir, edecektir. Bu saldırıyı yapanlar da, saldırganları destekleyen ve cesaretlendirenler de hak ettikleri cevabı mutlaka alacaklardır. Askerlerimize saldırarak amaçlarına ulaşacaklarını sananlar, kendileri için nasıl bir son hazırladıklarını göreceklerdir, görmeye de başlamışlardır.
Gün,birlik ve beraberlik günüdür
Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, gerçek bir millet olduğumuzun bilinciyle bayrağımızın altında, kahraman askerimizin yanında yer alma, millî duygular ve idealler etrafında kenetlenme, birliğimizi pekiştirme günüdür.Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Bugün Türkiye’miz sadece İslam aleminin değil tüm dünya mazlumlarının sömürü ve zulümden kurtulması için çalışan bir umut kapısı olmuş durumdadır. Geçmişte olduğu gibi yarın da dünyada Hakkı ve adaleti yeniden tesis edecek olan millet yine bu millet olacak inşallah.Biz; Allah yolunda öldürülenleri ölü sanma. Bilakis onlar diridirler.Rabb’leri katında rızıklanmaktadırlar.
Emrini duymuş ve itaat etmiş bir millet olarak “ÖLDÜRSENİZ ŞEHADET, SÜRGÜN ETSENİZ HİCRET HAPSETSENİZ HALVETTİR ŞUURUYLA YAŞAYAN İNSAN BİR KEZ DOĞAR “ve bir kez ölürse o da “ALLAH cc”. için olmalı diyen bir topluluğuz.
Ve bugün Kürt’ü, Türk’ü, Arap’ıyla, alevisi, sünnisiyle her ırktan ve her mezhepten kardeşler topluluğu olarak, Anadolu’nun ayağa kalkan yiğitleri adına haykırıyoruz;
Cehennem olsa gelen, Göğsümüzde söndürürüz.Bu yol ki Hak Yoludur, Dönme Bilmeyiz, yürürüz.Bu yolda Hepimiz polisiz, hepimiz Mehmetçiğiz.
Ey ABD, AB, Rusya ve onların vekaleti ile bize kurşun sıkan kahpeler;Ne yaparsanız yapın,bu milleti yenemeyeceksiniz.Bu vatanı bölemeyeceksiniz.
Dünya egemenleri olan emperyalist güçlere karşı “dünya 5’ten büyüktür” diye haykıran Yeni Büyük Türkiye’nin önüne geçemeyecek, yükselişini engelleyemeyeceksiniz.Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz.
Başta İsrail, ABD, AB ve Rusya olmak üzere böl-parçala-yönet anlayışı ile İslam coğrafyasını yaydıkları fitnelerle kardeş kanına boğan ve sömüren tüm emperyalistlere sesleniyorum; Orta Doğu’dan, Tüm İslam Coğrafyasından, bizim coğrafyamızdan defolun gidin. Yoksa onlarca haçlı seferini sinesinde eritmiş olan bu aziz millet, yüz yıl önce yaptığı gibi sizi buradan kovmaya muktedirdir. Bunu da böyle bilin.Gaziantep Memur-Sen adına buradan tekrar İdlib’deki Şehitlerimize Allah’tan cc. rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifa ve Ordumuza zaferler diliyorum.
Bizler Gaziantep olarak Şanlı Ordumuzun yanındayız ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz inşallah.Zafer İnananlarındır ve zafer yakındır.Milletimizin başı sağ olsun.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler