USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“AK PARTİ GAZİANTEP’TE SİZİNLE DAHA GÜÇLÜ”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile kurmayları meslek odalarına yönelik ziyaretler düzenledi. Şahin, Gaziantep Ciğer Kebapçıları Odası’nı ziyaretinde ciğer kebabı dürümü yedi.

“AK PARTİ GAZİANTEP’TE SİZİNLE DAHA GÜÇLÜ”
07-07-2021 10:19
Gaziantep

Esnaf ziyaretlerinin yanında meslek odalarının temsilcilerini de ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ziyaretler kapsamında Ciğer Kebapçıları Odasını ziyaret etti. Ziyarete GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu’da katıldı. Esnafın sorunlarını Meslek Odası Başkanı Mehmet Gül’den dinleyen Fatma Şahin, yaşanan sorun sıkıntıları not aldı. Ziyarette konuşan Mehmet Gül, “Başkanımıza pandemi nedeniyle esnafa yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Gaziantepliler başkanımızı seviyor. Ak Parti Gaziantep’te güçlü ve önemli hizmetlere imza atıyorsa bunda başkanımızın katkısı büyük” diye konuştu.

“FİYAT TARİFESİNİN DENETİMİ SIKLAŞTIRILMALI”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düzenlenen ziyarette sorunları dinledi. Gaziantep Ciğer Kebapçıları Odası Başkanı Mehmet Gül, “Gaziantep’te esnafımızın önemli b ölümü ne yazık ki fiyat tarifesine uymuyor. Bu nedenle esnafa yönelik sıkı denetimlerin yapılması gerekiyor. Bu konuda sadece Büyükşehir Belediyemiz değil ilçe belediyelerimizin de denetimlerde aktif rol oynaması gerekiyor. Yapılacak olan denetimler sayesinde esnafımızın fiyat tarifesine uygun şekilde davranacağına inanıyoruz” dedi. Yaşanan bu sorun karşısında kurmaylarına talimat veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, denetimlerin rutin şekilde sürdürüleceğini anlattı.

“GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi döneminde ziyaretlere ara verdiklerini anlatarak şu ifadelere yer verdi;
“Sizleri çok özledik. Pandemi nedeniyle çalışmalarımızı sürdürdük ama ayrı kaldık. Tüm Gaziantep ile kucaklaşacağız. Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz. Esnafımızın sorunları var, sorunların çözümü için çalışacağız ve başaracağız. Pandemi döneminde işyeri kapalı olan esnaflarımıza yönelik elimizden gelen her türlü yardımı sadece bizler değil valiliğimiz başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimiz ve ilgili kurumlarımız gerçekleştirdi. Pandemi döneminde Gaziantep sosyal dayanışmada sayılı iller arasında yer aldı. Bu dayanışmamız büyük takdir gördü.”

“TECRÜBELERİNİZİ KUŞAKTAN KUŞAĞA
AKTARMAK İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada pandeminin yarattığı zor dönemde şehir olarak en az zararla çıkıldığını hatırlatarak, “Burada bir hikmet, erdem var. Biz iyi günde, kötü günde halkımızla birlikte olacağız dedik. Çok zor bir dönem geçti ve kapanmalarda istişare ettik. Her meslekte 3-4 kuşak gelen bir deneyim ve tecrübe var. Bunu kuşaktan kuşağa aktarmak için her türlü desteği vereceğiz. Biz de belediye olarak ‘Varını veren utanmamış’ dedik, bir araya gelerek, sevgi, emek ve paylaşarak iyileşelim dedik. Tünelin ucu gözüktü, en kötü günlerimiz geride kaldı. Mesleklerin tecrübelerini kuşaktan kuşağa aktarmamız gerekiyor. Ziyaretlerimizde sohbet ediyoruz. Belediye Başkanı olarak esnafımızın emrindeyiz. ‘Bir toplumun efendisi ona hizmetkar olandır’ anlayışından geliyoruz” diye konuştu.

KÜSBEOĞLU: “BAŞKAN ŞAHİN KISITLAMALARDA DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Küsbeoğlu ise şunları söyledi: “Pandeminin 15 ayını atlattık. Bundan sonraki günlerimiz daha güzel olsun diye Başkanımız Fatma Şahin esnafı geziyor. Pandemi kısıtlamalarından dolayı zorluk çeken esnafımıza yardımlarını esirgemeyen Başkan Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ederim.”
Oda başkanları ise desteklerden dolayı Başkan Fatma Şahin’e teşekkür ederek ziyaretin esnaf için moral olduğunu dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler