?>

YILDIRIM GAZİANTEP'İN GURURU OLDU

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. Gaziantep'in gururu olan Yıldırım, TSE'de bu önemli görevi 3 yıl boyunca sürdürecek.

Gündem - 3 yıl önce

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, TSE’nin Ankara’da gerçekleştirilen 61. Genel Kurul Toplantısında TSE Başkan Vekilliğine seçildi. Gaziantep'in gururu olan Tuncay Yıldırım, 3 yıl görev yapacak. TSE Başkan Vekilliğine seçilen Tuncay Yıldırım, tebrikleri kabul etti.

GTO BAŞKANI YILDIRIM TOBB TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLDİ

İlgili bakanlıkların, özel kesim ve bilim kuruluşlarının gönderdiği temsilcilerden oluşan TSE'nin en yüksek ve yetkili organı olan Genel Kurul’a TOBB Temsilcisi olarak seçilen GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, yapılan seçimli Genel Kurul Toplantısında TSE'nin yürütme organı olan Yönetim Kurulu’na seçildi. 3 yıl için seçilen 5 kişiden oluşan TSE Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmesinden dolayı onur duyduğunu belirten Yıldırım yeni göreviyle ilgili şunları söyledi:“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun tensipleri ile camiamızı temsilen bu göreve seçilmekten onur duydum.  1954 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde hazırlanan tüzük ile kurulan,  1960 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı bir kamu kurumu olarak kuruluşunu tamamlayan TSE, ülkemiz ekonomisi ve toplumun yaşam kalitesi için önemli sorumluluklar üstlenmiş bir kurumdur. Ülkemizin rekabet gücünü artırmak, ulusal ve uluslararası düzeyde ticaretini kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için her türlü ürün ve hizmetin standartlarını belirlemekte. Her alanda geçerli olan standartların amacı, toplumu her zaman daha iyiye doğru yönlendirmektir. Üretim ve hizmet faaliyetlerini standardlar çerçevesinde yürütmek işletme verimliliğini arttırmak ve toplumun sağlıklı ürünler ile buluşması için büyük önem arz etmektedir. Bu özel görev için şahsıma duydukları güven için başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank olmak üzere Sayın Hisarcıklıoğlu ile tüm Oda ve Borsa Başkanlarıma teşekkür ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Jandarmadan uyuşturucuya büyük darbe

2022-05-27 04:32 - Asayiş

"OLİ" BUNU HEP YAPIYOR!

2022-05-23 15:28 - Özel Haber

HÜRSAN şömine Gaziantep'te yeni yerinde

2022-05-29 12:13 - Özel Haber

GAGİKAD'dan muhteşem kongre

2022-05-29 12:09 - Mobil

GAZİANTEPLİLER OLİ'YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

2022-05-25 09:29 - Özel Haber

İYİ Parti'ye dev katılım

2022-05-29 11:57 - Özel Haber

Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü’nden SMA hastalarına yönelik önemli etkinlik

2022-05-27 12:00 - Özel Haber

OLİ Market Zincirini kim denetleyecek?

2022-05-26 14:18 - Özel Haber

Gaziantepli müdür övgü alıyor

2022-05-25 11:42 - Özel Haber

CHP'Lİ ESKİ BAŞKAN GÜRSEL İSYAN ETTİ

2022-05-25 09:32 - Özel Haber

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem