?>

Tiryakioğlu’ndan, Cerablus Harekâtına tam destek

Gündem - 10 yıl önce

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ’i temizlemek amacıyla başlattığı askeri harekâtı desteklediklerini açıkladı.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada TSK önderliğinde sürdürülen Fırat Kalkanı harekâtının bölgenin terör örgütlerinden temizlenmesi ve Ortadoğu Coğrafyasında barışın yeniden tesis edilmesi adına büyük önem arz ettiğini söyledi.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine sınır komşusu olan Cerablus’un terör örgütünün Türkiye ile doğrudan temas kurduğu Suriye topraklarındaki son nokta olduğunu kaydeden Tiryakioğlu, “ Ülkemizin ulusal güvenliğinin korunması ve dünyanın terör belasından arındırılması için Suriye topraklarında yuvalanan tüm terör örgütlerinin tek tek temizlenmesi gerekiyor. Bu bağlamda TSK’nın Cerablus’a yönelik başlattığı temizlik harekâtı bu sürecin en önemli ayağını oluşturmaktadır” diye konuştu.

Özellikle Gaziantep’in sınır güvenliğinin tam olarak sağlanması adına başlatılan ve koalisyon güçlerinin de destek verdiği Fırat Kalkanı harekâtının sonuna kadar arkasında ve destekçisi olduklarını belirten Tiryakioğlu, bu yolda tüm imkânlarını seferber etmeye de her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Harekâtta görev alan tüm TSK mensuplarına vatani görevlerinde üstün başarılar dileyen Tiryakioğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“TSK’nın Cerablus ’ta yürüttüğü terör örgütlerini süpürme operasyonunun büyük bir başarıyla amacına ulaşacağına inancımız tam. Yüce Allah şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Ensar ülke Türkiye’nin yıllardır kan ve gözyaşının dinmediği bu coğrafyada başlattığı büyük temizlik harekâtı, mazlum halkların yaşadığı bu topraklara inşallah yeniden barışı ve huzuru getirecektir. Ortadoğu’da yuvalanan terör örgütlerinin yok edilmesi aynı zamanda tüm Dünyada terör defterinin de uzun yıllar tarihe karışmasına katkı sunacaktır. Bu nedenle ülkemizin başlattığı ve kararlılık yürüttüğü bu harekâta tüm dünya uluslarının destek vermesi ve gerekli fedakârlığı göstermesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki terör sadece bu coğrafya için değil tüm dünya için büyük bir tehlikedir ”diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Işık Ahşap değil kokainciymiş!

2016-08-19 11:47 - Mobil

Gaziantep'te iş adamı intihar etti

2016-08-19 10:52 - Mobil

Salçalık biberin kilosu 80 kuruş

2016-08-18 10:31 - Mobil

Prof. Dr. Muhittin Akgül tutuklandı

2016-08-23 09:32 - Mobil

Gaziantep'te hayatını kaybeden 44 kişinin isimleri belirlendi

2016-08-21 08:05 - Mobil

Faruk Güllüoğlu gözaltında

2016-08-18 07:30 - Mobil

Gaziantep Cezaevinde tahliyeler başladı

2016-08-18 03:43 - Mobil

Karkamış boşaltılıyor

2016-08-23 12:47 - Mobil

Baklavacı Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu

2016-08-18 04:56 - Mobil

Gaziantepli iş adamı Murat Kökoğlu gözaltında

2016-08-19 06:54 - Mobil

İlgili Haberler

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Vicdanın "Uçuş Modu" :Hız Tutkusu/Haz Çukuru  

07:40 - Gündem

Kadooğlu'nun Yeni Görevi Bölge İhracatına Güç Katacak

17:12 - Gündem

Gaziantep'in Yeni Konut Modelinde Mehmet Haz İmzası

10:17 - Gündem

Gaziantep’te 590 Bin TL’ye Bahçeli Ev Dönemi Başlıyor

10:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi