?>

Temel Karamollaoğlu Gaziantep’e geliyor

Yaşam - 7 yıl önce

9 Haziran 2018  günü Saadet Partisi  Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu e miting için Gaziantep’e geliyor.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar düzenlediği basın toplantısında 9 Haziran 2018 günü Uğur Plaza Otel de yapılacak olan e miting konusunda bilgilendirmede bulundu.

Karalar 24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ifade ederek seçim sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Karalar konuşmasına şöyle devam etti:Seçimler demokrasinin vazgeçilmezidir.Parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimini de bir arada yapmış olacağız.Bu bağlamda Saadet Partisi olarak seçim kararının alındığı günden bu yana biz sahadayız.Teşkilatlarımız ve Adaylarımız tüm sahada çalışmalarını devam ettiriyor.Bu çerçevede Gaziantep’te de inşallah seçimlerde başarılı çıkmak için farklı bir uygulamayla seçmenin karşısındayız.Sosyal medyayı farklı bir şekilde programlarımızda uyguluyoruz.İnşallah e- mitingimizi bu vesile ile 9 Haziran 2018  Cumartesi günü saat 17.00 de Gaziantep’te Uğur Plaza otelinde gerçekleştireceğiz.Genel Başkanımız Adana güzergahından Gaziantep’e intikal edecek ve buradaki program ve akabinde bizlerle buluşacak.Burada kamuoyuna duyuruyoruz.Bu seçimin Gaziantep’imiz için hayırlar getirmesini diliyorum.Aynı zamanda seçim mahallinde yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz.Gitmedik kapı bırakmıyoruz.Bu konudaki çalışmalarımızı gerek sosyal medyada gerekse de Gaziantep basınında yayınlıyoruz.”

Gaziantep Birinci sıra adayı Ahmet Faruk Ünsal ise ülkenin geldiği durumu değerlendirerek  şunları söyledi:

Adalet toplumun oksijenidir.Havasıdır.Adalet olmaz ise hava olmaz,oksijen olmaz dolayısıyla insan yaşayamaz.Bu topraklarda  hep beraber farklılıklarla yaşayabilme ihvanını üretilmiş olan bu topluluğa ve bu topraklarda bin yıldır büyük medeniyetler kurmuş olan bu insanlara yapılmış en büyük haksızlık Adaleti ve hukuku parayla satın alabildiğiniz ,bir takım şekliyle bir mekanizma içerisine itmektir.Bu medeniyete ait olduğumuz bütün değerlere yapılmış en büyük haksızlıktır dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

GTO DİJİTAL DÖNÜŞÜME HAZIRLANIYOR

2018-06-07 08:28 - Güncel

KANSER, OBEZİTE VE DİYABET ÇAĞIN EN ÖNEMLİ SAĞLIK PROBLEMİ

2018-06-05 11:07 - Röportajlar

FENERBAHÇE’Yİ GAZİANTEPLİLER YÖNETECEK

2018-06-04 11:01 - Güncel

SURİYE VATANDAŞI MI OLALIM?”

2018-06-07 09:49 - Özel Haber

GAZİANTEP KALESİ “GÖRÜNMEZ” OLUYOR

2018-06-07 11:10 - Özel Haber

“HDP Türkiye partisi”

2018-06-05 11:11 - Özel Haber

Gazişehir Gaziantep'te Yalçın Koşukavak dönemi

2018-06-07 10:07 - Güncel

Gaziantepspor'da Ender Alkan dönemi

2018-06-07 04:50 - Güncel

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI SERMET ATAY SAHADA…

2018-06-06 12:02 - Güncel

CEVİZ VE KİRAZ AĞAÇLARI ALTINDA KEBAP KEYFİ

2018-06-01 11:36 - Özel Haber

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem