?>

Tek eksik oturma bankları

Özel Haber - 8 yıl önce

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi Acil Servisinin bulunduğu kısımda eski Doğum Evi olarak bilinen binanın yerine meydan yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ortaya konan çalışmalar tamamlanırken, belediye yetkililerinin meydanda vatandaşların oturma için banklar yerleştirmedi.

MEYDAN DÜZENLEMESİNDEN HASTA VE YAKINLARI MEMNUN

Bir süre önce yıkılan eski Doğum Evi binasının yeri meydana dönüştü. Peysaj çalışmalarının tamamlandığı Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi Acil Servis önünde hasta ve hasta yakınları gerçekleştirilen çalışmadan oldukça memnunlar. Fakat hasta ve hasta yakınların için oturma banklarının eksik bırakıldığı meydana acil olarak oturma banklarının yerleştirilmesi isteniyor. Hasta yakınlarının oturma banklarının olmamasından dolayı ayakta beklemek zorunda kaldıkları acil servis önünde Büyükşehir Belediyesinin bankları kısa sürede koyması bekleniliyor.

PEKİ, YIKIM ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük yaklaşık 10 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alınmıştı. 1960 yılından beri Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hizmet veren ve günde 9 bin hastanın tedavi edildiği Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2017 yılının son aylarında yıkılması planlanıyor. Hastanenin yıkılmasından sonra Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak. Hastanede yapılan hizmet binalarının beton kalitesinin tespitinde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nin hizmet binalarının yüzde 60 ve 70 oranında kullanıma elverişli olmadığı anlaşıldı. Perilikaya ve Akkent’te yapımı devam eden devlet hastanelerinin tamamlanmasından sonra yıkılacak olan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi son zamanlarda şikâyetlerle gündeme geliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Havra ne olacak?

2018-02-22 11:52 - Mobil

REİS CUMHUR İLE BULUŞUYOR

2018-02-23 10:46 - Güncel

Gaziantep Lisesi’nin gurur günü

2018-02-21 12:01 - Güncel

GKV’liler konferansta

2018-02-22 04:56 - Yaşam

ÇOCUK İŞÇİLİĞİ ARAŞTIRILACAK

2018-02-20 11:53 - Özel Haber

Gaziantep'te kurulan askeri üs törenle hizmete açılıyor

2018-02-23 06:20 - Gündem

JÖH babası ile birlikte Suriye sınırına gitti

2018-02-25 07:31 - Güncel

Zeytin dalı figürlü saç modeline ilgi

2018-02-25 07:37 - Yaşam

NAZAR DEĞDİ: 0-2

2018-02-25 12:20 - Güncel

GAZİANTEPSPOR ALTINORDU'YA YENİLDİ

2018-02-21 02:29 - Mobil

İlgili Haberler

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Hurşit Yıldırım Detayı Gözden Kaçmadı! İstifa “Mutlak Butlan” Öncesi Gelmişti

13:24 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Gaziantep İş Dünyası Mehmet Ali Topçuoğlu’na Veda Etti

13:15 - Gündem

Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı Mustafa Erhan Durukan Vefat Etti

11:05 - Yaşam

Gaziantep’in Duayen Sanayicisi Ali Topçuoğlu Vefat Etti

18:55 - Yaşam

BOTAŞ ve GAZDAŞ Tecrübesiyle PALMET’e Güç Katacak

11:11 - Türkiye