?>

Tecer: "Açılacak OSB'de istihdam hedefimiz büyük"

Ekonomi - 5 yıl önce

Ordu'nun Ünye ilçesi Ünye Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı, Bentonit Uzmanı Hamit Tecer, ilçe genelinde açılacak Organize Sanayi Bölgesi(OSB) için gerekli atılım yaptıklarını söyleyerek, istihdam ve üretimi öncelikli hedef haline getirdiklerini ifade etti.

Ünye Organize Sanayi Bölgesi için 9 bin metrekarelik bir alanda istihdam hedeflerini de yükselterek çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Tecer, "OSB'den sonra Ünye'de farklı bir sanayi kuruluşu açıldığında yeniden bir yatırım yapma hedeflerimiz var. Bentonitle ilgili olarak yatırım projelerimizi devam ettiriyoruz" dedi. "Bentonit odaklı yatırım hedeflerimizi yükselteceğiz"

Yeni açılacak Organize Sanayi Bölgesi için yatırım amaçlarının bölgede ticareti arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Maden Mühendisi Hamit Tecer, "Biz OSB'den bu yeri almadan önce aslında daha büyük bir yer alma talebimiz vardı. Ancak daha önceden onu farklı bir yerde kullanmak istedik. O yüzden bu 7 dönüm yerimizi başka bir yere devrettik. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'nde bir yatırım yapma kararı daha alarak bu yatırımı bentonit üzerinden kullanacağız. Yeni oluşacak yatırımlarımızı bentonitten farklı olarak paketlemeyi öne çıkaracağız. Yaklaşık 9 bin metre karelik bir yer aldık. Daha fazla yer almak isterdik ama Organize Sanayi Bölgesi'nde yerler bitti. İkinci sanayi bölgesi açıldığında tekrar büyük bir yatırım yapmayı düşünüyoruz. Ama burada da gördüğünüz gibi biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bu bölgede ticari alımı pek fazla değil. Bu bölgeyi bentonitin hak ettiği ciroya ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Önceki yıllara göre ciro standardın da üzerinde daha da yükseltmeyi planlıyoruz. Bentonitin deterjan ve bitkisel ilaç sanayisinde çok etkileri var. Bununla ilgili olarak Organize Sanayi Bölgesi'nde de daha büyük yerlerde yatırımlar yapmayı planlıyoruz. İstihdam olarak da paketlemeden dolayı personellerimizle büyümeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Anne Gül gözyaşları arasında toprağa verildi

2021-04-10 13:06 - Mobil

Sena ile Furkan mutluluğa imza attı

2021-04-09 11:18 - Mobil

Suriye’de TSK unsurlarına havanlı saldırı: 2 şehit

2021-04-08 03:27 - Gündem

En zenginler listesinde Erdemoğlu ailesi yer aldı

2021-04-06 10:39 - Mobil

GAZİANTEP’İN GÜÇLÜ KADINLARI

2021-04-09 10:33 - Mobil

"Artık eskiye dönüş yok"

2021-04-11 14:52 - Gündem

"Hedefimiz ilk beş"

2021-04-09 10:42 - Spor

CHP’DE ADAY BOLLUĞU

2021-04-11 08:29 - Özel Haber

Huzur operasyonu

2021-04-08 06:55 - Asayiş

GAPTARIM FUARI AÇILDI

2021-04-06 06:17 - Mobil

İlgili Haberler

Gaziantep Türkiye Birincisi Oldu! Aile Yapısında Dikkat Çeken Sonuç

13:31 - Ekonomi

Sofralara Yansıyan Kriz! Et Üretimi %10,5 Azaldı

13:45 - Ekonomi

Fiyatlar Yükselmeye Devam Ediyor! Konut ve Gıda Öne Çıktı

19:42 - Ekonomi

Prof. Dr. Sibel Bayıl “Kapsaisin Üretimi Türkiye’nin Kaderini Değiştirebilir”

23:55 - Ekonomi

Gaziantep’in Lezzetleri Avrupa Yolunda Tescillendi

09:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel