?>

Suriyeli yetim çocuklar Şehitkamil’de moral buldu

Yaşam - 9 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’teki Suriyeli yetim çocuklara moral vermek amacıyla Dülük Tabiat Parkı’nda piknik düzenledi. Pikniğe katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Suriyeli yetim çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

YETİM ÇOCUKLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Belediyesi, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e yerleşen Suriyeli yetim ailelerin çocuklarına destek olmayı sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’nda Suriyeli yetim çocuklara moral olmak amacıyla düzenlenen piknik yoğun ilgi gördü. Yüzlerini renkli desenlere boyatan Suriyeli yetim çocuklar, gönüllerince eğlendi ve palyaçolar ile keyifli anlar yaşadı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da Suriyeli yetim çocuklara eşlik etti. Suriyeli yetim çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Türkçe bilen çocuklara sohbet etti. Başkan Fadıloğlu, çocuklara boyama kitabı ve boyama kalemi hediye etti.

SURİYELİ ÇOCUKLARIMIZ ANNELERİYLE BİRLİKTE MİSAFİRİMİZ

Düzenlenen piknik organizasyonuna ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Suriye’de yaşanan iç savaştan etkilenen yetim çocuklara ve annelerine keyifli bir gün yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Gaziantep, özellikle Suriye’den gelen kardeşlerimize ev sahipliği yapan, Ensar olma vazifesini yerine getiren bir şehir. Biz de Şehitkamil Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın vermiş olduğu bu desteğin yanında özellikle Suriyeli yetim çocuklara destek olmak adına Sosyal İşler Müdürlüğümüz vasıtasıyla çocuklarımızın eğitimlerine yardımcı oluyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN HAYATA TUTUNABİLMELERİNE YARDIMCI OLUYORUZ

Suriyeli yetim çocukların hayatta tutunabilmeleri için destek sağlandığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Yetim çocuklarımızın hayata tutunabilmelerine yardımcı oluyoruz. Hem ülkemize hem de şehrimize uyum sağlamaları adına Suriyeli kardeşlerimizle kaynaşmaya çalışıyoruz. O çocuklarımızın eğitimlerine katkı verirken, sosyal hayatlarına da katkı sağlamak adına bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Nasıl kendi sosyal tesislerimizdeki çocuklarımıza bu imkanları sunuyorsak, Suriyeli yetim ailelerin çocuklarına da bu imkanları sunuyoruz. Bu tip organizasyonları imkan dahilinde devam ettireceğiz. Kendi çocuklarımıza ne yapıyorsak, yetim çocuklarımıza ve özellikle Suriyeli muhacir kardeşlerimize de aynısını yapmaya devam edeceğiz. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

“Üçoklar yardım bekliyor”

2016-02-23 08:19 - Mobil

12 ay her türlü meyve

2016-02-23 14:35 - Mobil

TÜİK’İN “DEHA “ MÜDÜRÜ

2016-02-23 05:17 - Mobil

Gaziantep’e yeni meydan

2016-02-26 11:15 - Yaşam

Karataş Köprülü Kavşağı 1 hafta içerisinde trafiğe açılacak

2016-02-24 14:37 - Mobil

Banetti Makarna görücüye çıktı

2016-02-25 08:46 - Ekonomi

‘650 talebenin sorumluluğu var’

2016-02-25 12:53 - Mobil

Nohut dürümüne rağbet arttı

2016-02-25 12:56 - Mobil

Gaziantep'te köpek güzellik yarışması

2016-02-21 11:11 - Yaşam

Tiryaki AGRO'ya birincilik ödülü

2016-02-24 10:20 - Ekonomi

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem