?>

Şehitkamilli miniklerin ilk karne heyecanı

Yaşam - 7 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile merkezlerindeki anasınıflarında eğitim gören binlerce minik öğrenci, ilk karne sevincini yaşadı. Miniklere karnelerini dağıtan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hem miniklerin hem de ailelerinin sevinçlerine ortak oldu.

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren 35 aile merkezlerindeki 70 anasınıfı şubesinde eğitim gören minik öğrenciler, başarılı bir yarıyılı geride bıraktı. Şehitkamil Belediyesi, eğitimin ilk ve en önemli aşamalarından biri olan anasınıflarında sunduğu hizmetle binlerce minik öğrenciye ilk karne sevincini yaşattı. M. Bedri İncetahtacı anasınıfında düzenlenen karne dağıtım töreninde, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, minikleri ilk karne heyecanında yalnız bırakmadı. Miniklerin ve ailelerinin karne sevinçlerine ortak olan Başkan Fadıloğlu, anasınıfı öğrencilerini tebrik etti. Minikler, karne gününe özel gösteri sundu. Minik öğrencilerin sundukları gösteri büyük beğeni topladı.

“İmkanlar dahilinde bu sayıları arttıracağız”

Karne töreni sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, amaçlarının eğitime destek olduğunu dile getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Fadıloğlu, “2018-2019 eğitim-öğretim yılı içerisinde Şehitkamil Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz çalışmayla 35 aile merkezimizde 70 anasınıfında bin 356 çocuğumuz bugün ilk dönem karnelerini alıyorlar. Ben öncelikle bu konuda bize destek veren Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğümüze yürekten teşekkür ediyorum. Onlarla beraber koordineli çalışarak, bu faaliyetleri devam ettiriyoruz. Tabi okul öncesi eğitim çok önemli, Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi okullarında faaliyetleri devam ederken, bizde buna katkı koyarak, aile merkezlerimizde bir sınıfımızı da anasınıfına ayırdık. Burada bir başka avantajı daha kazanıyoruz. Diğer tarafta annelerimiz eğitim alırken, bu sınıfta da çocuklarımız okul öncesi eğitim alıyor. Çocuklarımızı okula alıştırma adına da çok önemli. Çocuklarımız okul öncesi eğitimini burada tamamladıktan sonra, ilkokula başladıkları zaman hiçbir sorun yaşamadan kendi başlarına okula gitme imkanına sahip oluyorlar. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirme konusunda bizimde katkımız oluyordur. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Karne töreni, başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun miniklerle çekindiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

FETÖ DAVASINDA ERUSLU CEZA ALDI

2019-01-17 10:57 - Güncel

AKDO GAZİANTEP'E GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELDİ

2019-01-16 09:39 - Röportajlar

SEÇİM Mİ, GEÇİM Mİ?

2019-01-13 08:50 - Özel Haber

Peugeot MONDE’den yılın ilk filo teslimatı !

2019-01-14 11:23 - Yaşam

CELAL DOĞAN RÖVANŞ İÇİN ADAY!

2019-01-15 06:24 - Özel Haber

Balıkesir’den Gaziantep’e GÖNÜL KÖPRÜSÜ

2019-01-17 10:22 - Özel Haber

“GÜREŞECEĞİZ”

2019-01-11 11:41 - Güncel

Balıkesirden Gaziantep’e imrendiren yardım

2019-01-15 10:11 - Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu GSO-MEM'i ziyaret etti

2019-01-13 08:42 - Güncel

Kanser hastası çocuğa büyük sürpriz

2019-01-14 11:22 - Yaşam

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber