?>

Şehitkamilli Anneler ödüllendirildi

Yaşam - 9 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelere yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Başkan Fadıloğlu, “Yarışmaya katılım gösteren ve dereceye giren annelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

‘KADIN OLMAK’

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘Kadın Olmak’ başlığıyla yarışma düzenlendi. Yarışmaya katılan annelerin ‘kadın olmak’ ile ilgili yazısı arasında yapılan değerlendirme sonrası dereceye giren kişiler belirlendi. Dereceye giren kişiler için ödül töreni yapıldı. Ödül törenine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yarışmada dereceye giren Aynur Akbulut, Hatice Patli ile Elif Çetin’e çeşitli ödüller verdi. Başkan Fadıloğlu, ödül törenine katılım gösteren tüm kadınlara karanfil hediye etti.

ALDIĞINIZ EĞİTİMLER BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Törende söz alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, annelerin çocuklarının geleceği için sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri ve çağa ayak uydurmaları gerektiğini söyledi. Annelere hitaben konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Sizler, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın ilk ve en önemli eğitmenlerisiniz. Geçmiş dönemlerde bizlerin çektiği sıkıntıları evlatlarımız çekmesin diye bizim daha donanımlı olmamız lazım. Bugün sizin almış olduğunuz eğitimler, bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Sizler ne kadar donanımlı olursanız, evlatlarınıza o kadar etki etme imkanınız var. Yeni neslin bizden daha iyi gelişmesi adına hepimize vazife düşüyor. Okullarda eğitim veriliyor ama eğitim ailede başlıyor. Çocuklarınızın örnek aldığı sizler, rol model olarak çok önemlisiniz. Bu yarışmaya katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız, bizlerle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm yönetici ve hocalarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 ANNELERİMİZİN DERTLERİNE ORTAK OLALIM İSTEDİK

Düzenlenen yarışmaya ilişkin bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi Eğitmeni Fatma Karakaş, “Yetim çocuklarımızın annelerine Yetim Koordinasyon Merkezi’nde değerler eğitimi dersi yapıyoruz. Bu kapsamda annelerimizden kadın olmanın zorluklarıyla ilgili birer düzyazı yazmalarını istedik. Yazdıklarını bize ulaştırdılar. Edebiyatçı 2 hocamızdan destek alarak bu yazıları değerlendirdik. Bu şekilde yarışmanın dereceye giren yazılarını belirledik. Hem annelerimize ödüllerini verelim istedik hem de bu merkezde dertlerine ortak olalım istedik” açıklamasında bulundu. Yarışmada dereceye giren anneler, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Ödül töreninde duygusal anlar yaşayan anneler, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Kent kaybetti

2016-03-09 13:57 - Manşet

Gaziantep'te bomba alarmı

2016-03-15 07:53 - Mobil

Geleceğin tasarımcıları

2016-03-15 14:05 - Manşet

Gözyaşlarını tutamadı

2016-03-10 10:18 - Yaşam

Gaziantep Yemekleri damga vurdu

2016-03-11 11:14 - Ekonomi

"Tedbir alınmalı"

2016-03-15 07:11 - Dünya

Nereden nereye!

2016-03-14 05:34 - Manşet

Gaziantep'te FETÖ/PDY operasyonu: 9 kişi gözaltında

2016-03-09 10:08 - Mobil

"Mülteci meselesi derinleşiyor"

2016-03-16 06:56 - Dünya

Güvercin besleyerek stres atıyorlar

2016-03-10 06:25 - Yaşam

İlgili Haberler

Tac Mahal Gelinlik Gaziantep’e İkinci Işıltıyı Taşıdı

17:53 - Yaşam

Gaziantep Yardım Vakfı Gönüllülerle Gençleri Buluşturdu

16:12 - Yaşam

Topçuoğlu Ailesinin Acı Kaybı

11:19 - Yaşam

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel