?>

Şehitkamil’deki hijyen seferberliği sürüyor

Yaşam - 5 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin tamamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan vatandaşlar, çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Şehitkamil Belediyesi, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemek adına başlattığı hijyen seferberliğini ilçenin dört bir yanında aralıksız devam ettiriyor. Şehitkamil’deki; yollar, kaldırımlar, otobüs durakları, çöp konteynırları, çöp kamyonları insan sağlığına zararsız olan doğal ilaçlarla yıkanarak dezenfekte ediliyor. Şehitkamil Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, alınan tedbir çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söylediler.

“Bu durumun üstesinden geleceğiz”

Ferdi olarak herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Merveşehir Mahalle Muhtarı Adem Sekibağ, “Korona virüs salgınından dolayı Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizin caddeleri, sokakları, kaldırımları, çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarımız nasıl ki görevlerini yapıyorlarsa biz de ferdi olarak görevimizi yaparak korona virüsün üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımızdan istirhamım, devletimizin verdiği talimatlara uymaları. Talimatlara uyduğumuz takdirde inşallah bu durumun üstesinden geleceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“Gereken her türlü çalışma yapılıyor”

Genel hijyen kurallarına uyulması gerektiğini vurgulayan Beykent Mahalle Muhtarı Bülent Ertenlice, “Şu anda mahallemizde dezenfekte çalışması yapılıyor. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Dezenfekte edilmeyen caddemiz, sokağımız, otobüs durağımız, çöp konteynerlerimiz kalmıyor. Ancak toplum olarak dikkatli davranmamız gereken bir olayla karşı karşıyayız. Evden çıkmamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Herkesin genel hijyen kurallarına uyması gerekiyor. Yapılan çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte mağdur olmadık. Gereken her türlü çalışma yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

KÜÇÜK ESNAF NE YAPACAK?

2020-03-18 10:54 - Özel Haber

Gaziantep'te dehşet

2020-03-25 10:27 - Mobil

Üniversite çevresinde sessizlik hakim

2020-03-20 08:52 - Özel Haber

Gaziantep FK'dan Sumudica açıklaması

2020-03-23 06:47 - Spor

"Korona virüs abartılıyor" dedi, özel jetle Türkiye'yi terk etti

2020-03-23 06:46 - Spor

Gaziantep'te gözler Marius Sumudica'da

2020-03-22 07:42 - Güncel

SANKO Park AVM'de korona virüs arası

2020-03-22 07:48 - Yaşam

ASCE İNŞAAT’TAN MÜŞTERİLERİNE DESTEK

2020-03-20 03:56 - Güncel

ECZACILARA KORUMA KALKANI!

2020-03-20 08:54 - Özel Haber

Fadıloğlu’ndan korona virüs uyarısı

2020-03-22 07:52 - Yaşam

İlgili Haberler

Topçuoğlu Ailesinin Acı Kaybı

11:19 - Yaşam

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep SMMM Odası'nda Yeni Dönem Başladı

23:44 - Özel Haber

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde Eylem! Hasta Girişi Saat 12:00’ye Kadar Durduruldu!

09:39 - Özel Haber

Ceren Benli CHP’den İstifa Etti

14:20 - Özel Haber

Topçuoğlu Ailesinin Acı Kaybı

11:19 - Yaşam

Gaziantep’te Adalete Erişim Paneli Yoğun Katılımla Gerçekleşti

23:06 - Özel Haber