?>

Şehitkamil için 66 proje yarışıyor

Yaşam - 10 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda 66 projenin yarıştığını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Çok değişik fikirleri görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

DEĞERLENDİRMELER BAŞLADI

Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) değerlendiriliyor. Yarışmada danışman jüri üyeliği yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’in de katıldığı değerlendirme toplantıları yoğun biçimde devam ediyor. Alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri, en nitelikli projeyi belirlemek için çalışıyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve jüri üyeleri, tüm projeleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

AMACIMIZ, SEMBOL OLACAK BİR YAPI OLUŞTURMAK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yarışmaya 66 projenin katıldığı bilgisini veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bu durumun sevindirici olduğunu dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, “Sanat Merkezi ile ilgili yapmış olduğumuz yarışmada 14 Haziran Salı günü itibariyle projeler teslim edildi. Şuanda jüri üyelerimiz bu projeleri değerlendiriyor. Tabi bizim açımızdan en sevindirici şeylerden biri 66 adet projenin yarışmaya katılıyor olması. Çok değişik fikirleri görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bizim buradaki amacımız; özellikle sanat merkezi yapılırken çok nitelikli, şehrimize yakışır bir yapı oluşsun diye değişik bakış açılarından projeler elde etmekti. Gaziantep’te yıllardır proje yarışması yapılmıyordu. Uzun yılların ardından ilk defa Şehitkamil Belediyesi böyle bir yarışmayı hayata geçirdi. Türkiye’nin farklı noktalarından buraya gelip emek verdikleri için jüri üyelerimize teşekkür ediyorum. Şu anda sergimizi gerçekleştirdik. Hocalarımız bu projelerle ilgili ayrı ayrı çalışmalarını yapıyor. Tabi elemeler değişik kademelerde oluşacak. Amacımız; en nitelikli projeyi bulup onu uygulayarak Gaziantep’e yakışır, sembol olacak bir yapı oluşturmak. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

SUSUZ MAHALLE!

2016-06-26 11:12 - Mobil

“BIKTIK ARTIK”

2016-06-27 10:17 - Mobil

Şehidin Gaziantep'teki ailesine acı haber ulaştı

2016-06-22 11:43 - Mobil

Sanko’dan Adıyaman’da çalışanlara iftar yemeği

2016-06-24 03:30 - Yaşam

KEMİKLERİ SIZLAYACAK!

2016-06-27 10:32 - Mobil

GTO'da istifalar devam ediyor

2016-06-27 05:20 - Mobil

Polis, eylem yapan IŞİD üyelerini adım adım izlemiş

2016-06-27 07:36 - Mobil

Aydınbaba Türbesi bakımsız kaldı

2016-06-27 10:11 - Mobil

Gaziantep'e baklava motifli camii

2016-06-25 07:10 - Mobil

Haraç vermeyen 2 kardeşi vurdular

2016-06-28 03:43 - Mobil

İlgili Haberler

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Gaziantep’te Ulaşımda Dev Adım

14:39 - Yaşam

Motokuryelerin Trafiğe Çıkması Yasaklandı

20:37 - Yaşam

25 Aralık Kahramanlık Panoraması’na 5 Günde 10 Bin Ziyaretçi

14:05 - Yaşam

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem