?>

ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Özel Haber - 3 yıl önce

Şanlıurfa'da şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle gözyaşlarıyla toprağa verildi. TSK unsurları terör saldırısına misliyle karşılık veri. 80 terör hedefinin yerle bir edildiği operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde terör örgütü PKK/YPG’nin saldırısında şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Terör saldırısında şehit olan Aybek'in kanı yerde kalmadı. TSK unsurları saldırıya misliyle karşılık verdi. 80 terör hedefinin yerle bir edildiği operasyonda onlarca terörist etkisiz hale getirildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Cenaze törenine, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Toker, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, askeri erkan, şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Şehit Ulaş. Sözleşmeli Er İsmet Aybek, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki Kaplan Kardeşler Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Oğuzeli ilçesindeki aile kabristanına defin edildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Suruç/Şanlıurfa hududundaki roketatar tacizinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralandı. Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Dr. Kankılıç'ı kaybettik

2022-09-15 13:51 - Mobil

POLİS didik didik aradı!

2022-09-19 09:29 - Asayiş

4 şüpheli gözaltına alındı

2022-09-15 11:55 - Asayiş

Gaziantep Araç Kiralama Seçenekleri

2022-09-19 05:13 - Yaşam

"Konutlar maliyetine satılsa bile alınabilir olmaktan uzaktır"

2022-09-18 09:41 - Gündem

SİYASETİN USTA İSİMLERİNDEN AHMET UZER ADAY DEĞİL!

2022-09-16 12:25 - Özel Haber

OKUL KANTİNLERİ İLK GÜNDEN CAN SIKTI!

2022-09-13 11:31 - Özel Haber

OSB'DEN acı haber

2022-09-14 14:04 - Mobil

Tarihin en büyük konut projesi

2022-09-13 11:15 - Özel Haber

"KÖKLÜ REFORMLAR YAPTIK"

2022-09-18 13:01 - Özel Haber

İlgili Haberler

EXTRONGLOBAL’den İçecek Sektörüne Yenilikçi Vizyon

18:03 - Özel Haber

Gaziantep Beyazay’da Yeniden Yapılanma

18:34 - Özel Haber

Yeniden Refah Partisi Şahinbey’den Engelliler Günü’nde Sorunlara Yerinde Tespit

17:43 - Özel Haber

Emre Apartmanı Davasında Karar Açıklandı

15:30 - Özel Haber

Asrın Felaketi Davasında Karar Günü

13:45 - Özel Haber

Günün Manşetleri

EXTRONGLOBAL’den İçecek Sektörüne Yenilikçi Vizyon

18:03 - Özel Haber

Grip Bu Yıl Daha Erken Yayılıyor

10:37 - Yaşam

Gaziantep’te Yarın Su Kesintisi

17:21 - Yaşam

Gaziantep Adliyesi’nde Büyük Değişim

12:44 - Gündem

Gaziantep Kent Konseyi’nden Anlamlı Proje

13:33 - Yaşam