?>

ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Özel Haber - 4 yıl önce

Şanlıurfa'da şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle gözyaşlarıyla toprağa verildi. TSK unsurları terör saldırısına misliyle karşılık veri. 80 terör hedefinin yerle bir edildiği operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde terör örgütü PKK/YPG’nin saldırısında şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Terör saldırısında şehit olan Aybek'in kanı yerde kalmadı. TSK unsurları saldırıya misliyle karşılık verdi. 80 terör hedefinin yerle bir edildiği operasyonda onlarca terörist etkisiz hale getirildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Cenaze törenine, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Toker, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, askeri erkan, şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Şehit Ulaş. Sözleşmeli Er İsmet Aybek, Yeşilkent Mezarlığı'ndaki Kaplan Kardeşler Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Oğuzeli ilçesindeki aile kabristanına defin edildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Suruç/Şanlıurfa hududundaki roketatar tacizinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralandı. Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar dileriz" denildi.

Haftanın Öne Çıkanları

POLİS didik didik aradı!

2022-09-19 09:29 - Asayiş

Dr. Kankılıç'ı kaybettik

2022-09-15 13:51 - Mobil

4 şüpheli gözaltına alındı

2022-09-15 11:55 - Asayiş

Gaziantep Araç Kiralama Seçenekleri

2022-09-19 05:13 - Yaşam

"KÖKLÜ REFORMLAR YAPTIK"

2022-09-18 13:01 - Özel Haber

"Konutlar maliyetine satılsa bile alınabilir olmaktan uzaktır"

2022-09-18 09:41 - Gündem

Tarihin en büyük konut projesi

2022-09-13 11:15 - Özel Haber

SİYASETİN USTA İSİMLERİNDEN AHMET UZER ADAY DEĞİL!

2022-09-16 12:25 - Özel Haber

GASTROANTEP DOLU DOLU GEÇİYOR

2022-09-18 05:00 - Mobil

OKUL KANTİNLERİ İLK GÜNDEN CAN SIKTI!

2022-09-13 11:31 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Gaziantep'te Ezber Bozan Genel Sekreter

12:20 - Özel Haber

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 448 Kişi Yakalandı

12:11 - Asayiş

Gazeteci Mezine Sırakaya’nın “Nefes” İsimli Şiir Kitabı Okurla Buluştu

11:09 - Yaşam

PALMET BT’den Enerji Sektörüne Yerli Teknoloji Hamlesi

11:00 - Gündem

AFTER PARTY

09:03 - Genel

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem