?>

Şamil Tayyar ve Kaplan, Anka’yı ziyaret etti

Gündem - 8 yıl önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı (GAHİB) Selahattin Kaplan, Özel Gaziantep Anka Hastanesini ziyaret etti.

Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram, Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu tarafından kapıda karşılanan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı (GAHİB) Selahattin Kaplan, hastane hakkında yetkililerden bilgi aldı . Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı (GAHİB) Selahattin Kaplan daha sonra hastanede incelemelerde bulundu . Tayyar ve Kaplan'a Özel Gaziantep Anka Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Fırat Dalgıçer tarafından hastane ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

''Anka Gaziantep’e yakışan modern bir hastane''

Hastaları ziyaret edip, onların sorunlarını da dinleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Başkan Kaplan hem onlara moral verdiler hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundular Hastaneyi gezip incelemelerde bulunan ve hayranlığını dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Gaziantep merkez odaklı büyük bir şehir. 1 milyon 850 bin nüfusun 1 milyon 500 bini merkezde yaşayan bir şehir .ayrıca Suriye ve Irak'taki gelişmeler nedeniyle çok fazla sığınmacı alan bir şehir .Sığınmacılarla birlikte nüfusu 2 milyonun üzerine çıktı. Artan nüfus genel olarak sağlık ve eğitim gibi sorunları da beraberinde getirdi. Gaziantep'in çok ciddi bir sağlık açığı var, bu açığın giderilmesi konusunda böylesi güzel ve modern bir teknoloji ile donatılmış bir hastanenin inşa edilerek servise sokulması önemli bir hizmet. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hastane ile ilgili inceleme yapıp, bilgi aldım. Hem siyaset döneminde hem de gazetecilik yaptığım dönemde Türkiye'nin birçok ilinde çok sayıda sağlık tesisini ziyaret etme fırsatı buldum. Şunu söyleyebilirim, sadece Gaziantep değil bence Türkiye'nin en modern ve güzel hastanelerinden biri olmuş. Gaziantep'e böyle bir tesisi kazandırdıkları için yönetim ve emeği geçen herkese teşekkür ederim " şeklinde konuştu.

''Bölge bazında önemli bir eksiği giderecek''

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı (GAHİB) Selahattin Kaplan da, hastanenin Gaziantep ve bölgeye kattığı değerden bahsederek ,"Böyle güzel ve modern bir hastane özellikle bölge için büyük bir ihtiyaçtı. Bu eksikliğin giderilmesi Gaziantep açısından önemli. SGK ile de anlaşmalı olan bu Anka Hastanesinin toplumun bütün kesimlerine en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. Gaziantepli olarak şehrimizin böyle güzel bir hastaneye kavuşmasından dolayı mutluyum "dedi

''Anka hastanesi tam teşekkürlü bir yapıya sahip''

Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Kaplan ise, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı (GAHİB) Selahattin Kaplan'a hastaneye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ,"A'dan Z'ye bütün sıkıntıları çözebilecek hekim kadrosuna ve teknolojik altyapıya sahibiz. Kısa süre içerisinde, hastaların aklında soru işareti kalmadan hastalıkların tanılarını koyup, tedavilerini yapıyoruz. Gaziantep ve bölge halkına sağlıklı ve mutlu bir yaşam için zemin hazırlamanın gururunu yaşıyoruz"diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından son kitabını imzalayarak hastane yetkililerine hediye eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve GAHİB Başkanı Selahattin Kaplan, Özel Gaziantep Anka Hastanesinden ayrıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

“NEŞ’E DOLU PIRIL PIRIL BİR GELECEK!”

2016-12-31 14:31 - Güncel

ABD ile Rusya arasında siber saldırı krizi!

2016-12-30 11:51 - Teknoloji

Bu kez uzaya çıkıyor muyuz?

2017-01-02 07:05 - Teknoloji

Brezilya’da cezaevinde isyan: 60 ölü

2017-01-02 15:56 - Dünya

Hindistan’da leopar dehşeti

2017-01-03 11:10 - Dünya

Çin’de huzurevinde yangın: 7 ölü

2017-01-04 11:07 - Genel

ABD ordusunda başörtüsü ve sakal izni

2017-01-05 05:40 - Genel

BM: Suriye’de su tedarikine zarar verilmesi savaş suçu

2017-01-06 09:00 - Genel

Yaralı Filistinliyi öldüren İsrail askeri suçlu bulundu

2017-01-04 09:13 - Genel

Rusya’dan CIA Başkanı Brennan’a sert yanıt

2017-01-05 05:43 - Genel

İlgili Haberler

Umut Yılmaz ve Üçlü Yönetmen Ekibi “Paklandık mı, AKlandık mı?”

18:16 - Gündem

CHP’li Gençlerden Sarsıcı Mesaj “Boş UMUT’lara Değil, Gerçeğe Geliyoruz!”

23:30 - Gündem

YRP'li Sedat Yıldız: Yapay Polemiklerle Oyalanıyoruz!

16:19 - Gündem

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber