?>

Sağlık çalışanlarına motivasyon programı

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastane şubesi tarafından sağlık çalışanlarının motivasyonunu...

Gündem - 8 yıl önce

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastane şubesi tarafından sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmak amacıyla bu yıl 5'incisi gerçekleşen kahvaltı ve söyleşi programında keyifli anlar yaşandı. Programda Ebe ve Hemşirelik Haftası da kutlandı.

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastanesi şubesi tarafından 650 üyesinin bir araya geldiği kahvaltı ve söyleşi programı gerçekleşti. Alleben Göleti Marina Kongre ve Balo Salonunda gerçekleşen programa, Sağlık-Sen genel başkan yardımcıları, Himmet Bayar ve Aziz Aslan, Memur- Sen İl Başkanı Ahmet Gök, Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner Gülşen, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Suat Zengin, Hastane Müdürü ve Müdür Yardımcıları,Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleri,Diyanet- Sen Başkanı Müslüm Göral,Ulaştırma Memur-Sen Başkanı Osman Metin,Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım, Halk Sağlığı İnsan Kaynakları Şube Müdürü Necip Bilici,Kilis Sağlık- Sen Yönetim Kurulları, Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, Eğitimbir-Sen Gaziantep Üniversitesi Temsilciliği ve yönetim kurulları katıldı.

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Hastane şubesi olarak Ağustos ayında yapılacak olan toplu sözleşme sürecinde mali özlük ve sosyal haklarının en iyi şekilde düzeltilmesini beklediklerini söyleyen Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Şube Başkanı Cuma Kerkez, "Şube olarak üniversite yönetimimize unvan değişikliği sınavının yapılmasını talep ettik inşallah sayın rektörümüz ve başhekimimizden bir an önce sonuçlanması konusunda desteklerini beklemekteyiz.Fedakarca çalışan insan sevgisiyle dolu,şefkatle ve sabırla yapılan ,bu kutsal görevi yerine getiren ebeler ve hemşireler gününü kutlar, sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

Geleneksel hale gelen ve 5'incisi düzenlenen etkinlik programının sinema günleri, halı saha turnuvaları ve gezilerle devam edeceği bildirildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Konukoğlu, Ekonomist’in araştırmasında altıncı kez zirvede yer aldı

2017-05-09 07:36 - Mobil

7 bin servis aracı denetlenecek

2017-05-05 12:05 - Mobil

Tacize uğrayan genç kız intihar etti

2017-05-11 10:06 - Güncel

Engelli basketbolculardan Başkan Şahin’e ziyare

2017-05-05 10:20 - Spor

Gaziantepspor'un güvenliği yok

2017-05-05 09:19 - Güncel

Bülent Uygun: "İnancımı hiç bir zaman kaybetmedim"

2017-05-11 10:39 - Spor

Gençlik kupalarında sahne sırası dev adamlarda

2017-05-09 08:37 - Spor

Alacak verecek cinayeti zanlıları yakalandı

2017-05-10 11:39 - Güncel

NİZİP’E MODERN KAMU HASTANESİ

2017-05-11 08:11 - Manşet

KENT YENİDEN PLANLANACAK

2017-05-11 08:25 - Manşet

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber