?>

Özlü, ucuz baklavaya dikkat çekti

Özel Haber - 6 yıl önce

Gaziantep Dondurma ve Helvacılar Odası Başkanı Emin Özlü, ucuz baklava konusunda yerel yöneticileri ve ilgili kurumları duruma el atması çağrısında bulundu. Ucuz satılan baklavalar konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Özlü, “Baklavanın içerisinde olduğu söylenen malzemelerin hepsi yok ve sağlıklı olmadığından kimse alıp yemesin. İçinde kullanılan fıstık birinci sınıf değil, kalitesi düşük fıstıktır. Kesinlikle ucuz satılan baklavalar şehrimizi temsil edemez. Gaziantep’in yönetenlerin ve ilgili kurumların bu duruma el atması gerekiyor şeklinde konuştu.

Gaziantep Dondurma ve Helvacılar Odası Başkanı Emin Özlü, Ucuz satılan baklavalar konusunda vatandaşı uyardı. Ucuz baklavanın Gaziantep’i temsil etmediğini belirten Özlü, yerel yöneticileri ve ilgili kurumları duruma el atması çağrısında bulundu. Özlü, “Ucuz baklavalar Şanlıurfa’dan geliyor. Baklavanın içerisinde olduğu söylenen malzemelerin hepsi yok ve sağlıklı olmadığından kimse alıp yemesin. İçinde kullanılan fıstık birinci sınıf değil, kalitesi düşük fıstıktır. Kesinlikle ucuz satılan baklavalar şehrimizi temsil edemez. Gaziantep’in yönetenlerin ve ilgili kurumların bu duruma el atması gerekiyor” diye konuştu.

Şubat ayından sonra dondurma sezonun başlayacağını belirten Özlü, Gaziantep’e has dondurma yapmak için kolları sıvadıklarını belirterek, dondurmada da marka olacaklarını söyledi. Özlü, “Dondurmamız şehrimize has olacak. Her kesime dondurma yapacağız. Kahramanmaraş’taki sistemin daha kalitelisini yapacağız. Dondurma konusunda alt yapımız hazır, bu konuda belediye başkanlarımızdan ve valimizden yardım bekliyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

İhracat rakamları yüz güldürdü

2020-02-03 10:59 - Güncel

İhracatta rekor artış

2020-02-03 08:21 - Ekonomi

Gaziantep FK ezdi geçti

2020-02-03 03:26 - Spor

KORKUT KÜÇÜKCAN İÇİN “ADALET”

2020-02-02 10:47 - Özel Haber

BİR GARİP ZİYARET!

2020-01-30 10:04 - Özel Haber

Us Polo Assn Saat Fırsatları

2020-01-29 05:23 - Yaşam

Motosiklet Sis Farı

2020-02-03 03:37 - Yaşam

ET FİYATLARI YÜKSELECEK

2020-02-03 11:01 - Özel Haber

OTOGARA GİRİŞ BU KADAR EZİYETLİ OLMAMALI!

2020-01-31 11:27 - Özel Haber

SİPİRULİNAYI BAKLAVADA DENEDİLER

2020-01-29 10:13 - Özel Haber

İlgili Haberler

Özel Eğitim de Türkiye Modeli Alarm Veriyor!

14:49 - Özel Haber

İncilipınar Lions Kulübü’nden Bilişim Sınıfı

15:55 - Özel Haber

Türk Kızılay Gaziantep’ten Hakimiyet Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

09:48 - Özel Haber

Gaziantep Barosu Zeugma FC Kupaya Uzandı

16:46 - Özel Haber

AK Parti Gaziantep’te Vites Yükseltti

17:16 - Özel Haber

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem