?>

ÖZKEÇECİ'NİN "İSTİFA"SI KABUL EDİLDİ Mİ?

Milletvekili seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren iktidar partisi Gaziantep'te İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'den sonra görevi üstlenecek yeni il başkanı sorununa henüz çözüm bulamadı.

Özel Haber - 3 yıl önce

2023 milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili aday adaylığı netleşen İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'den görevi devralacak yeni il başkanının adı henüz netleşemedi. Yeni il başkanının ismi merak konusu olurken, diğer yandan 2023 seçimleri öncesinde saha çalışmalarına hız veren muhalefet partileri kentte etkin çalışmalara imza atıyor.

AK KADROLARIN TAMAMI SAHADA

Milletvekili genel seçimlerinde Gaziantep'i kaybetmek istemeyen Ak Parti kadroları saha çalışmalarını sürdürüyor. Yerel yönetimler başta olmak üzere milletvekilleri ile teşkilatların tamamı gezi ve ziyaretlerini sürdürürken, yeni il başkanının kim olacağı konusunda ki merak ise çalışmaların önünde ki en büyük engel olarak görülüyor. Parti kulislerinde il başkanı olarak isimleri dillendirilen kişilerin tamamının ise il başkanlığına atamasının yapılmayacağı iddia ediliyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NASIL BELİRLENECEK?

Öte yandan 2023 milletvekili genel seçimleri öncesinde Ak Parti Genel Merkezi'nin Gaziantep'te milletvekili aday isim listesini nasıl oluşturuacağı da bir diğer merak konusu oldu. Milletvekili aday listesinin temayyül yoklamalarıyla belirlenmesini talep eden partili kamuoyu seçimlere güçlü bir aday listesi ile girilmesinden yana tavır gösteriyor. İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin milletvekili adayı gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken, yerel yönetimlerin a kadrolarından hangi belediye başkanı ile yöneticilerin listede yer alacağı da merakla bekleniliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Öztekin görevden alındı

2022-09-01 09:41 - Mobil

ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2022-08-28 16:26 - Özel Haber

AYKILIÇ GROSS FUARA DAMGA VURDU

2022-09-04 10:12 - Mobil

Bakan Muş, sanayicilerin sorunlarını dinledi

2022-09-03 15:40 - Mobil

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

2022-08-29 12:40 - Mobil

DEVA'DAN YÖNETİCİLERE ÖNEMLİ UYARI!

2022-08-28 13:47 - Özel Haber

ÜCRETLİ TÜP KUYRUĞU DEĞİL ÜCRETSİZ EKMEK KUYRUĞU!

2022-08-30 12:24 - Özel Haber

BÜYÜKŞEHİR'İN 5 MİLYAR LİRALIK DEV PROJESİ

2022-09-01 12:05 - Mobil

Onkoloji hastalarına önemli etkinlik

2022-08-31 11:52 - Gündem

Araban Kaymakamlığına Kızılkaya atandı

2022-08-29 08:21 - Özel Haber

İlgili Haberler

Özel Eğitim de Türkiye Modeli Alarm Veriyor!

14:49 - Özel Haber

İncilipınar Lions Kulübü’nden Bilişim Sınıfı

15:55 - Özel Haber

Türk Kızılay Gaziantep’ten Hakimiyet Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

09:48 - Özel Haber

Gaziantep Barosu Zeugma FC Kupaya Uzandı

16:46 - Özel Haber

AK Parti Gaziantep’te Vites Yükseltti

17:16 - Özel Haber

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem