?>

Özkeçeci: Güçlü ekip kuracağız

Yaşam - 8 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına yeniden aday gösterilen Eyüp Özkeçeci, güçlü bir yönetim kurmak için kentin tüm dinamiklerini dikkate alarak liyakate dayalı bir yönetim oluşturacaklarını söyledi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Eyüp Özkeçeci, yeni listeyi oluştururken kentin tüm dinamiklerini dikkate alarak çok güçlü bir ekip oluşturacaklarını söyledi. Özkeçeci, "Davamız için gece gündüz demeden koşturacak bir ekip oluşturuyoruz. Partimizin Gaziantep'teki başarısını daha da zirveye çıkarma hedefindeyiz" dedi.

25 Şubat'ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılacak olan olağan kongre öncesinde tek aday olarak çıkan AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, listesini hazırlarken parti için dinamiklerin yanı sıra kentteki önde gelen kurumları da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor. Özkeçeci bu amaçla Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetimle bir araya geldi.

4 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevine yeniden aday gösterilmenin omuzlarındaki yükü daha da arttırdığını söyleyen Özkeçeci, "AK Parti ülkemiz için önemli hedefleri olan bir dava partisi. Bugüne kadar kurduğumuz hükümetler ülkemizin kalkınmasında önemli hizmetler ürettiler. 2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Seçim öncesinde toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini dikkate alan bir yönetim kurarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

ŞANLIDER'in önemli bir sivil toplum kurumu olduğunu belirten Özkeçeci, "ŞANLIDER hep birlikte yaşadığımız Şanlıurfalı kardeşlerimizi iyi bir şekilde temsil ediyor. Parti yönetimimizde ırk, dil, renk ayrımı yapmadan oluşturduğumuz yönetimde başarıyla görev yapan Şanlıurfalı kardeşlerimiz var. Onlar, bunlar demeden yeni yönetimimizi de hizmette gece gündüz ayrımı yapmadan ülkemiz ve şehrimiz için çalışacak liyakatli kişilerden oluşturacağız" diye konuştu.

Özkececi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, "Sayın Özkeçeci'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden il başkanlığı görevi verildiği için kutluyorum. Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi siyasette de liyakatin esas alınarak şehrin tüm dinamiklerinin kucaklanması çok önemlidir. Sayın Özkeçeci bugüne kadar herkesi kucaklayıcı bir tavır içinde oldu. Yeni yönetimini de bu mantıkla oluşturup kentimiz için faydalı işler yapacağına inanıyoruz" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ABD’deki tren kazası: 2 ölü, 116 yaralı

2018-02-05 02:30 - Dünya

İşte ele geçirilen silahlar

2018-02-02 03:53 - Türkiye

Erzurum’a şehit ateşi düştü

2018-02-06 03:12 - Türkiye

Sınır köyleri kırmızı-beyaz

2018-02-07 03:53 - Türkiye

Mehmetçik Sakarya Tepesi’ni ele geçirdi

2018-02-06 04:02 - Türkiye

Kürtçe ağıtlarla uğurlandı

2018-02-05 09:07 - Türkiye

Şehit askerler için tören düzenlendi

2018-02-02 03:55 - Türkiye

Nurdağı’nın nüfusu arttı

2018-02-02 11:31 - Yaşam

Başbakan Yıldırım'dan müttefiklere çağrı

2018-02-05 02:18 - Türkiye

İşte trafiğe kayıtlı araç sayısı

2018-02-02 05:35 - Türkiye

İlgili Haberler

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber