?>

Öğrenciler çalışmalarını sergiledi

Yaşam - 7 yıl önce

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı, GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlendi.

Serginin açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, resmin, sayısal ve sözel dersler gibi çalışılarak öğrenilmeyeceğini ve resim yapmanın doğuştan gelen bir yetenek olduğunu söyledi. Nuh Okumuş, “Çalışarak sözel veya sayısal derslerde başarı sağlayabilirsiniz ama ne kadar çalışırsanız çalışın iyi bir ressam olamazsınız. Ressam, doğanın, eşyanın veya insanın resimlerini kendi algıladığı şekli ile soyut veya somut bir yaklaşımla yansıtan kişidir” dedi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, sergide emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Doç. Dr. Ayhan Özer ise, “Resim Atölye dersinde desen dersinin çalışmalarını sergiliyoruz. Bu serginin oluşum sürecinde öğrencilerimiz yoğun bir çaba saffetti. Deneyim sağlamak için bu sergiyi açtık. Bu öğrencilerimiz için bir başlangıç. Eminim daha güzel işler yapacaklar” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarından sonra eser sahiplerine GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek ve Doç. Dr. Ayhan Özer tarafından sertifika takdim edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

SANKO Park 10’uncu yılını kutluyor

2019-04-18 11:19 - Yaşam

Ak Parti’de Şahin-Tahmazoğlu SOĞUK SAVAŞI!

2019-04-22 10:28 - Özel Haber

Erdem Koleji’nde sıfır atık defilesi

2019-04-24 04:14 - Yaşam

BÜYÜK BİR KUMPAS MI?

2019-04-18 10:01 - Özel Haber

Gaziantep Lisesi’nde coşku yaşanacak

2019-04-18 08:16 - Özel Haber

SANKO’da resim sergisi

2019-04-21 09:10 - Yaşam

İLK GÜN YAŞANAN HEYECAN YILLARDIR DEVAM EDİYOR

2019-04-21 09:15 - Özel Haber

Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu’nda 23 Nisan Coşkusu

2019-04-23 08:12 - Güncel

HALEP PASAJININ YIKIMINA BAŞLANILDI

2019-04-17 11:19 - Özel Haber

Çocuklardan ebeveynlere tiyatrolu gönderme

2019-04-22 06:12 - Yaşam

İlgili Haberler

Mavi İz Projesiyle Deniz Kirliliğine Sanat Dokunuşu

13:16 - Yaşam

Kızılay Şehitkamil’den Yetim Çocuklar ve Askerler Onuruna Anlamlı İftar

16:00 - Yaşam

GASTURDER ile GİBTÜ'den Gastronomi İçin İş Birliği

13:47 - Yaşam

KATODER’den Devlet Korumasındaki Çocuklara Anlamlı İftar

11:10 - Yaşam

Gaziantep’te LÖSEV Gençlerinden Umut Dolu Buluşma

00:40 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber