?>

NE GEREK VAR?

Kültür Yolunun başlangıcında Sahil Yolunda başlatılan çalışma ile sağlam konumda olan kilit taşları değiştirilmeye başlandı

Özel Haber - 8 yıl önce

Kültür Yolunun başlangıcında başlatılan yol güzelleştirme çalışmaları çerçevesinde sağlam durumda olan kilit taşları yenilenmeye başlandı. Çalışmalar devam ederken yol trafiğe geçici olarak kapatıldı. Sağlam olan kilit taşlarının neden değiştirildiği konusunda ise çalışmalara katılan görevliler açıklama yapmaktan kaçındılar. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

KÜLTÜR YOLUNUN BAŞLANGICI TRAFİĞE KAPATILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Sahil Yolu’nda başlatılan yol yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe geçici süreyle kapatıldı. Sağlam durumda bulunan kilit taşlarının yenilenmesine yönelik çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi bölgede yer alan vatandaşlardan tepki çekti. Birkaç gün önce başlatılan çalışmalar nedeniyle trafiğin kapalı olduğu ve diğer yollarda trafik akışının güçlükle gerçekleştirildiği ifade edildi. Yaşanan bu durum karşısında belediyenin sağlam yollarda neden çalışma sürdürdüğü eleştiri konusu haline geldi.

“BOZUK OLAN DİĞER YOLLARDA BU TÜR ÇALIŞMALAR NEDEN YAPILMIYOR”

Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sahil Yolu’nda başlatılan yol yenileme çalışmasının anlamsız olduğuna dikkat çeken bazı vatandaşlar, “kentimizde bozuk yollar var. Yerel yönetimlerimiz bozuk olan yollarımızda bu tür çalışmaları sürdürmeliler. Zira bu yolda kilit taşlarında bir sorun yoktu. Trafik akışında bir sıkıntı yaşanmıyordu. Şimdi bu kadar masrafa ne gerek var? Belediye başkanlarımızdan yapılacak olan hizmetlerde belediye kaynaklarını doğru alanlarda kullanmalarını istiyoruz. Yapılan hizmetin iyisi-kötüsü olmaz derler ama bu iş öyle bir iş değil” şeklinde görüş belirttiler.

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitler anıldı

2018-03-18 10:00 - Yaşam

İdil’de yaşamak istiyorum!

2018-03-16 03:35 - Yaşam

12 ay tüm sebze ve meyveler mevcut

2018-03-18 08:24 - Özel Haber

Kayıp Esma aranıyor

2018-03-19 10:24 - Güncel

MİLLETVEKİLİ OLMA MUHTAR OL MUHTAR!

2018-03-18 08:25 - Özel Haber

GKV başarıya doymuyor

2018-03-14 06:31 - Spor

Gaziray projesi hızla sürüyor

2018-03-15 10:06 - Özel Haber

“AFRİN OPERASYONU SÜPRİZ DEĞİLDİ”

2018-03-16 08:45 - Güncel

Suburcu’da trafik kaosu

2018-03-19 10:22 - Özel Haber

FETÖ şüphelisi tutuklandı

2018-03-14 12:01 - Mobil

İlgili Haberler

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Gaziantep'te Ezber Bozan Genel Sekreter

12:20 - Özel Haber

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

Günün Manşetleri

AFTER PARTY

09:03 - Genel

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem