?>

Minik öğrenciler çevre için podyumda

Yaşam - 7 yıl önce

Gaziantep'te minik öğrenciler, çevre bilinci oluşturmak için podyuma çıktı. Geri dönüşüm malzemelerinden hazırlanan kıyafetleri sahneleyen öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu.

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu'nda "Geri Dönüşüm Defilesi sergilendi. Öğrencilerin küçük yaşta çevreye duyarlılığının sağlanması ve tasarrufun arttırılmasının yanında bilinçli tüketici olmalarının sağlanması amacıyla düzenlenen defilede, öğrenciler geri dönüşüm malzemelerinden yapılan birbirinden renkli ve ilginç kıyafetleri sergiledi. Defineyle çevre, tasarruf ve bilinçli tüketim mesajları veren öğrenciler, yoğun ilgi gördü. GKV Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut, defilenin altı yaş gurubu öğrenciler ve velilerin desteğiyle gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Birçok konuya dikkat çekmek ve evlerimizde ki atıkların geri dönüşümle yeniden ekonomiye kazandırılmasının önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz defile büyük ilgi gördü. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin el birliğiyle gerçekleştirdiği proje aynı zamanda öğrencilerimizin çevre bilincinin geliştirilmesi ve arttırılmasının yanı sıra bilinçli tüketici olmalarının sağlanması ve tasarrufu yaşam şekline getirmeleri yönünde de önemli bir çalışma oldu. Diğer taraftan öğrencilerimiz içinde önemli bir sahne deneyimi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Korkmaz ise "Geri dönüşüm defilesiyle hem eğlendik hem öğrendik.

Kıyafetlerimiz tamamen çevreye duyarlı, zararsız ve geri dönüşümü mümkün maddelerle hazırlandı. Kostümleri giyen 6 yaşlarındaki çocuklarımızın defilesini, hem bizler hem de veliler çok beğendi" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Havra ne olacak?

2018-02-22 11:52 - Mobil

REİS CUMHUR İLE BULUŞUYOR

2018-02-23 10:46 - Güncel

Gaziantep Lisesi’nin gurur günü

2018-02-21 12:01 - Güncel

GKV’liler konferansta

2018-02-22 04:56 - Yaşam

JÖH babası ile birlikte Suriye sınırına gitti

2018-02-25 07:31 - Güncel

ÇOCUK İŞÇİLİĞİ ARAŞTIRILACAK

2018-02-20 11:53 - Özel Haber

Gaziantep'te kurulan askeri üs törenle hizmete açılıyor

2018-02-23 06:20 - Gündem

GAZİANTEPSPOR ALTINORDU'YA YENİLDİ

2018-02-21 02:29 - Mobil

NAZAR DEĞDİ: 0-2

2018-02-25 12:20 - Güncel

GASKİ ilgilenmedi!

2018-02-22 09:33 - Güncel

İlgili Haberler

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Sökücü Ailesinin Acı Kaybı

01:32 - Yaşam

Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Hülya Kılıç’ın Acı Kaybı!

12:19 - Yaşam

Necat Özgül’ün Vefatı Sonrası Ailesinden Teşekkür Mesajı

13:58 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber