?>

Milletvekili Koçer halı fabrikalarını ziyaret etti

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer...

Gündem - 9 yıl önce

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Kaplan Kardeşler Halı Fabrikasıyla Türkfleks halı fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir arayla geldi. Koçer, burada yaptığı konuşmada, yeni sistemle milletin ve devletin kazanacağını söyledi.

Bu sistemle yönetimdeki çift başlılığın da kalkacağını belirten Koçer, şöyle dedi: “Millet, Cumhurbaşkanını kendi oyuyla seçiyor ve kurulacak hükümet beş yıl ülkeyi yönetecek. Bu şekilde koalisyon günleri de geride kalmış olacak. Hepimiz biliyoruz ki Türkiye geçmişte koalisyon hükümetleriyle çok zaman kaybetti. Kesintisiz istikrarlı bir ülke için bu sistemin değişmesi gerekiyordu, 16 Nisan’da vereceğiniz ‘evet’ ile bu sistemi geride bırakacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, üniter yapımız güvence altına alırken, cumhuriyetin temellerini de sağlamlaşıyor. Kafalar karışmasın ülkemizde rejim değil, hükümet sistemi değişiyor. Cumhuriyetimiz güçleniyor” dedi.

Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan’da 16 Nisan’ın Türkiye için önemli bir dönem noktası olacağını ve kalkınma hamlesinin daha büyük bir hızla süreceğini ifade ederek Kaplan ailesinin anayasa değişikliğiyle ilgili ilk evet açıklamasını yapan aileler arasında yer aldığını ifade etti. Kaplan Türkiye’nin ihracat liginde daha da yukarılara çıkması için 16 Nisan’da “evet” diyeceklerini belirtti.

Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaşabilmesi için önündeki engelleri bir bir aşması gerektiğini ifade eden Kaplan, bunun için de büyümenin şart olduğunu dile getirdi.

Kaplan, “Geçmişte büyük badireler atlatan ülkemizin gelecek yıllarda dünya arenasında daha fazla söz sahibi olmasını istiyorsak kenetlenmeliyiz. Gücümüzü birleştirirsek bunu başarabiliriz” dedi.

Kararlarının siyasi olmadığına dikkati çeken Kaplan, meselenin siyasi parti meselesi olmadığını vurgulayarak, “Bizim derdimiz ülkemizin kalkınması, büyümesidir” ifadelerini kullandı.

Koçer, burada fabrika yönetimi ve işçilerin referandum ve yeni anayasa çalışmaları hakkında sorularını da cevapladı.

Haftanın Öne Çıkanları

5 yaşındaki çocuk otobüsün altında kaldı

2017-03-30 08:13 - Video Haber

Ciğerin kilosu 40 etin kilosu 55 lira

2017-03-31 11:56 - Mobil

Kota aşımına dikkat!

2017-03-31 11:38 - Mobil

Gaziantep'te çıkan yangında faciadan dönüldü

2017-03-28 08:04 - Video Haber

Gaziantep'te yaşanan feci kaza kameralara yansıdı

2017-03-26 07:15 - Güncel

Yıkımla birlikte rahatlama olacak

2017-03-28 12:00 - Mobil

Mimardan ‘Hayır’a suç duyurusu

2017-03-26 08:51 - Gündem

Gaziantep Lisesi şampiyon oldu

2017-03-28 09:03 - Spor

11 sürgülü kapıya rağmen polisten kaçamadılar

2017-03-31 03:25 - Asayiş

Yeni köprülü kavşağın inşaatına başlandı

2017-03-30 04:52 - Mobil

İlgili Haberler

Gaziantep İş Dünyası Mehmet Ali Topçuoğlu’na Veda Etti

13:15 - Gündem

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

Milletvekili Ali Şahin Üzerinden Neyin Hesabı Görülüyor?

18:49 - Gündem

STK ve Meslek Odalarından “Bu Sadece Bir Parti Meselesi Değil” Mesajı

16:09 - Gündem

MHP’den Gaziantep’te Kritik Karar

17:54 - Gündem

Günün Manşetleri

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Gaziantep İş Dünyası Mehmet Ali Topçuoğlu’na Veda Etti

13:15 - Gündem

Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı Mustafa Erhan Durukan Vefat Etti

11:05 - Yaşam

Gaziantep’in Duayen Sanayicisi Ali Topçuoğlu Vefat Etti

18:55 - Yaşam

BOTAŞ ve GAZDAŞ Tecrübesiyle PALMET’e Güç Katacak

11:11 - Türkiye