?>

Milletvekili Çelik'in referandum çalışmaları

AK parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik katıldığı radyo...

Gündem - 8 yıl önce

AK parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik katıldığı radyo programında referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Referanduma evet çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, radyo programının konuğu oldu. Çelik, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak, vatandaşların son günlerde daha bilinçlendiğini söyledi. Şimdi referandumun sırası mıydı, eleştirilerine cevap veren Çelik, Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu iç ve dış mihrakların gözünün Türkiye üzerinde olduğu bu dönemde güçlü bir yönetimin tam zamanı olduğunu belirtti.

Çelik son günlerde vatandaşların daha bilinçlendiğini belirten, “Sahalarda yaptığımız ziyaretlerde bizim gördüğümüz son 10 gündür vatandaşlarımız daha bilinçlidir. Bizde onlara anayasa değişikliğinin içeriğini anlatıyoruz. Aldığımız tepkiler bizi çok mutlu ediyor. Muhalefet yalan üzerine kurulu dağıttığı bir broşür var. Bunu dağıtıyorlar. Suriyelileri bile referandumda istismar haline getiriyorlar. Milletimiz 16 nisanda güçlü bir evetle şer odaklarına ders verecek. Geçmişte mevcut sistemden dilimiz çok yandı. Aynı görüşten olan Cumhurbaşkanı ile Başbakanlar sorun yaşadı. Çünkü yetki karmaşası var. Biz bu karmaşayı ortadan kaldırmak istiyoruz. Çünkü milletimiz bundan zarar görüyor, vesayetçiler de bundan faydalanıyor. Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi süreci aceleye gelmemiştir, tam zamanıdır. Çünkü toplumun herkesimi bu çalışmada hem fikirdir. Şuan Türkiye'nin güçlü bir yönetime en çok ihtiyacı olduğu dönemdir” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yeni termal sıcak su bulundu

2017-04-11 12:02 - Mobil

GIRTLAKLARINDA KALDI

2017-04-05 12:01 - Güncel

Gurmelerin ilgi odağı oldu

2017-04-10 12:19 - Mobil

Başbakan Binali Yıldırım Gaziantep'te

2017-04-06 05:20 - Gündem

Semiha Yıldırım, Antep Sepeti ürünlerine hayran kaldı

2017-04-07 04:29 - Gündem

Kente yakışmayan görüntü

2017-04-05 10:16 - Mobil

Başbakan Yıldırım müjde üstüne müjde verdi

2017-04-06 07:40 - Güncel

Başbakan Yıldırım Türkiye'nin ikinci büyük içme suyu projesinin temelini attı

2017-04-06 10:24 - Güncel

Gaziantep'teki cinayette sır perdesi aralandı

2017-04-11 09:57 - Video Haber

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Mutfak Sanatları Merkezini açtı

2017-04-07 04:22 - Gündem

İlgili Haberler

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Cuma Kerkez’den Güçlü Adaylık Açıklaması ‘Daha Güçlü Bir Sendika İçin Yeniden Adayım’

19:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber