?>

KİM BU "ARAZİ-DOLAR" MERAKLISI SİYASETÇİLER?

Gaziantep'te son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında kentte arsa toplayan siyasetçi ve yeğenleri konuşuluyor.

Özel Haber - 4 yıl önce

Sanayi alanları başta olmak üzere imara açılan veya açılacak olan yeni yerleşim alanlarında arazi toplayan siyasetçi ve yakınları Gaziantep gündemine düştü. Siyasetçi ve bazı yerel yöneticilerin yeğenleri üzerinden arazi topladıkları iddia ediliyor. Sosyal medya hesaplarında yaşanan tartışma ortamlarının ardından arazi topladığı iddia edilen siyasetçi ve yerel yöneticiler merak konusu oldu.

EMLAK PİYASASINDA DAYI-EMMİ-YEĞEN İLİŞKİSİ NEDİR?Aralarında milletvekili, il yöneticisi ve yerel yöneticilerin yer aldığı iddia edilen kişilerin üçüncü derece yakınları üzerinden arazi topladıkları öne sürülüyor. İmara açılan veya açılacak olan alanlarda arazi toplayan bu kişilerin servetlerine kısa süre içerisinde servet attıkları iddia ediliyor. Aynı zamanda sanayi alanlarında da arazi topladıkları iddia edilen kişilerin yeğenleri üzerinde tapu kaydı yaptırdıkları iddia edilen bilgiler arasında yer alıyor.

GAZİANTEP'İN MERAK ETTİĞİ BU İSİMLER KİM?Sosyal medya hesaplarında dillendirilen iddialar karşısında her hangi bir siyasetçi ve yerel yöneticiden ses seda çıkmadı. Gaziantep'te arazi üzerinden devam eden kulis dedikodularının ardı arkası kesilmezken, muhalefette yer alan siyasi parti temsilcilerinin arazi alım ve satımı yapan kişileri yakın takibe aldıkları bildirildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şencan ifadeye çağırıldı

2021-11-04 07:39 - Özel Haber

Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor

2021-11-03 06:38 - Asayiş

TEKE diken üzerinde!

2021-11-02 10:04 - Özel Haber

Yenilik Partisi teşkilatlanıyor

2021-11-02 09:43 - Özel Haber

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine operasyon

2021-11-05 05:06 - Mobil

"TAHMAZOĞLU GÖZDAĞI VERİYOR"

2021-11-08 08:44 - Özel Haber

OTOBÜS sahipleri zarar ediyor!

2021-11-05 11:23 - Özel Haber

Gaziantep’te kaçak sigara operasyonu: 8 gözaltı

2021-11-04 06:57 - Asayiş

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ’DEN FENERBAHÇE’YE UZANAN KARİYER YOLCULUĞU

2021-11-02 08:19 - Mobil

Polis tarihi eser kaçakçılarına göz açtırmıyor

2021-11-02 05:36 - Asayiş

İlgili Haberler

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

GAGİKAD’tan Balkan Çıkarması

12:28 - Özel Haber

Elbistan ve Çevre İlçeler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

16:37 - Özel Haber

Elektrikten Sonra Şimdi de Su! TEDAŞ’tan İkinci Mağduriyet

15:38 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel