?>

KANTİNCİLER UYARDI Uyuşturucuya dikkat!

Yaşam - 8 yıl önce

Gaziantep Kantinciler Odası Başkanı Şefik Alkurt, okul önlerinde ve çevrelerinde öğrencilere yönelik yapılan satışlarla ilgili olarak ciddi denetimlerin sürdürülmesi gerektiğini anlattı. Alkurt açıklamasında, “Okullara dışarıdan getirilen yiyeceklerin yanında farklı şeylerinde sokulduğuna şahit oluyoruz. Bu konuda ciddi tedbirlerin alınması gerekiyor” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI UYUŞTURUCU MADDEDEN UZAK TUTMAK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında öğrencilerin okuldayken dışarıyla bağlantılı olmamasına yönelik adımların atılması için uğraştıklarını anlatan Gaziantep Kantinciler Odası Başkanı Şefik Alkurt sözlerini şu şekilde sürdürdü;“Uyuşturucuyla mücadelede riskli 15 kentin arasında ne yazık ki Gaziantep’te yer alıyor. Bizler oda yönetimi olarak ilgili kurumlarla birlikte okullarda çocuklarımızın özellikle yeme içme konusunda okul kantinin dışında dışarıyla bir bağlantı içerisinde olmalarını istemiyoruz. Bunu biz üyelerimizin daha fazla para kazanmalarının önünü açmak için değil çocuklarımızı dışarıda ki tehlikelerden korumak için istiyoruz. Değişik kentlerde okullara dürüm adı altında ekmeğin altına uyuşturucu madde konulduğunu ve okullara bu şekilde servisin yapıldığını duyuyor ve görüyoruz. Biz tekrar söylemekte fayda olduğuna inanıyorum tüm yetkili ve ilgili kurumlarla işbirliği yaparak bu tür olayların önüne geçmek için çabalıyoruz.”

“ÇOCUKLARIMIZA HİJYEN ÇERÇEVESİNDE HİZMET VERİYORUZ”

Gaziantep Kantinciler Odası Başkanı Şefik Alkurt, sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü;“Hepimiz çocuklarımızın için çok önemli bir iş yaptığımızın bilincindeyiz. Onun için de tüm üyelerimizin hem hijyen ve hem de sağlıklı ürünlerle çocuklarımızın beslenmelerini sağlamalarını istiyoruz. Göreve talip olurken bir çok proje ile üyelerimizin karşısına çıktık. Artık bu projelerimizi hayata geçirmenin zamanı geldi. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir programla Belediye, Milli Eğitim, Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerinin de katılacağı bir toplantı düzenleyerek, yapılması gerekenleri tartışacağız. Başkanımızın da önerdiği komisyonlarda görev alarak esnafımızın sorunlarını yerinde çözme imkanı bulacağız.”

Haftanın Öne Çıkanları

İsrail’den Gazze’ye saldırı: 4 yaralı

2018-04-18 03:41 - Dünya

Somali’de patlama: 5 ölü, 8 yaralı

2018-04-13 03:19 - Dünya

TURİSTSİZ TURİSTİK ÇARŞI

2018-04-19 08:29 - Ekonomi

“Açık Kapı” Milletin Kapısı olacak

2018-04-13 10:30 - Özel Haber

Silopi Özel Kuvvetler Harekat Üssü davasında 14 sanığa müebbet hapis cezası

2018-04-17 11:56 - Mobil

Keskin yaşamını yitirdi

2018-04-17 08:19 - Güncel

29 EKİM MAHALLESİ SOSYAL TESİS İÇİN GÜN SAYIYOR

2018-04-18 06:08 - Güncel

Fenerbahçe Spor Okulları 3.Güneydoğu Futbol Turnuvası

2018-04-17 07:18 - Spor

Gol düellosunda kazanan Gazişehir

2018-04-16 03:51 - Spor

Devlet Hastanesinde yolsuzluk soruşturması

2018-04-19 11:25 - Mobil

İlgili Haberler

“STRATEJİK HAYAT: DAHA ÇOK KONUŞMAK DEĞİL, DAHA DOĞRU DÜŞÜNMEK İÇİN…”

16:09 - Yaşam

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen'in Acı Günü

11:11 - Yaşam

Gaziantep'in Su Geleceğine 2 Milyar Liralık Dev Yatırım

15:48 - Yaşam

İleri Yaşta Omuz ve Kalça Ağrılarının Nedeni Kireçlenme Olmayabilir

14:30 - Yaşam

MHP Gaziantep KAÇEP'ten Kadınların Güçlenmesine Destek

16:56 - Yaşam

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem

ARABANIZ, SAATİNİZ, ÇANTANIZ... PEKİ SİZ KİMSİNİZ?

14:18 - Ekonomi