?>

Kadın girişimciler iftarda buluştu

Yaşam - 6 yıl önce

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu iftarda bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhan Sağım, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi ile TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. 

Kadın girişimcilerin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi,  “Tabii bunun yanı sıra sizin bir önemli göreviniz daha var. Sizler geleceğimiz olan evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere armağan ve emanet etti. Bu ülke sizler ve sizlerin yetiştirdiği çocuklarımızla yükselecek. Eğitim yalnızca okulda verilmiyor. Eğitim ailede başlıyor ve okulda şekilleniyor. Aile içerisinde alınan eğitim ve etkileşim çocuk gelişiminde çok önemli rol oynuyor” diye konuştu.

Gaziantep’in dinamik bir şehir olduğunu vurgulayan Ünverdi, şöyle devam etti:

“Gaziantep koşan bir şehir, Gaziantep Türkiye’nin geleceğinde rol oynayan bir şehir. Bu şehir için atalarımız canlarını feda ettiler. Ramazanın ilk iftar programında Cumhurbaşkanımızın verdiği şehitlik beraatını Sayın Valimiz Davut Gül’ün ev sahipliğinde şehit ailelerine teslim ettik. Şehitlerimiz bu ülkenin geleceği için kanlarını, canlarını verdiler. Bizler de ülkemiz için elimizden geleni yapmak zorundayız. Bu mücadeleyi kadın erkek hep birlikte vereceğiz. Kurulunuzun yaptığı çalışmaları ülkemiz ve kentimiz için çok değerli buluyoruz. GSO olarak da sizlere destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

75. TOBB Genel Kurulu’nda diğer kadın kurulu başkanlarıyla görüştüklerini belirten Ünverdi, şunları söyledi:

“Görüşmemizde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kadın girişimciler yaptıkları ürünleri bedesten gibi bir yer inşa edip orda satmayı planlamışlar ve bizimle işbirliği içerisinde olmak istediler. Şehirlerin aralarında etkileşimin başlaması çok güzel. Ayrıca GSO Mesleki Eğitim Merkezimiz model bir proje oldu ve Muş Milli Eğitim Müdürlüğü ile Muş’ta da böyle bir merkez kurulması için işbirliği protokolü imzalayacağız. Amacımız yalnızca Gaziantep’i değil Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinden ve sizlerden gelecek fikirleri büyütmek. Bu ülkenin geleceği için ben sen yok, biz varız. Bu organizasyonda biz olmanın, beraber olmanın bir tezahürü ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi de GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu olarak eğitim, proje, üye ilişkileri ve organizasyon komitesi olarak 4 ayrı kategori kurduk. Bu komisyonlarda amacımız Gaziantep’te kadın girişimci sayısını arttırmak. Bu noktada çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

Haftanın Öne Çıkanları

UMRE DÖNÜŞÜ “ŞAHİN” SÜPRİZİ

2019-05-03 04:18 - Özel Haber

Berber esnafı iftarda kapalı olacak

2019-05-06 11:48 - Özel Haber

KADIN UCUZ İŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLÜYOR

2019-05-07 11:15 - Özel Haber

BAŞKANDAN PARALEL TEŞKİLATLANMA MI?

2019-05-06 10:04 - Özel Haber

Gaziantep ALG Spor Kader Maçına Çıkacak

2019-05-06 08:53 - Spor

Suriyeli sığınmacılara psikolojik tedavi merkezi açıldı

2019-05-03 10:48 - Özel Haber

Ak Parti Gaziantep’te kimler ihraç edildi?

2019-05-07 10:06 - Özel Haber

3 puan Gazişehir'e

2019-05-06 03:37 - Spor

Seçkin Koleji’nde mezuniyet balosu

2019-05-02 10:30 - Yaşam

“İNŞAAT DEMEK KENT DEMEK”

2019-05-02 10:36 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gençler Demokrasi Okulu’nda Buluşuyor

16:21 - Yaşam

Gaziantep Şehir Hastanesi’nden Türkiye’de Bir İlk

23:18 - Yaşam

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

Elizium Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gazianteplilerin Hizmetinde

12:37 - Yaşam

Mimar Cengiz Kalyoncu Yamaç Paraşütü Kazasında Yaşamını Yitirdi

11:27 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bursa’dan Gaziantep’e Gelen Usta Eller, Kuzu Çevirme Lezzetini Taşıdı

16:37 - Özel Haber

CHP Şehitkamil Kadın Kolları Sahada

15:55 - Özel Haber

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem