?>

İş-Kur Müdürü Siraç Ekin’i alkışlıyoruz

Özel Haber - 5 yıl önce

Korona virüs sürecinde tüm önlem ve tedbirleri de ihmal etmeyen il müdürlüğü önlemler çerçevesinde istihdam sunarak vatandaşa ekmek, ülkeye ise istihdam sağlıyor. Tüm bu zorlu süreçte tıpkı sağlık çalışanları gibi yoğun insan ortamında istihdamın aksamaması için mücadele veren başta İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin ve tüm personelleri de büyük bir alkışı hak ediyorlar. 

İŞ-KUR GAZİANTEP İL MÜDÜRLÜĞÜ TAKDİRİ HAK EDİYOR

İŞKUR İl Müdürlüğü bu zorlu süreçte yıl içindeki diğer zamanlardan çok daha fazla mesai yaparak iş arayan ve işverenleri ortak noktada buluşturmak için çalışıyor. Tüm personellerin tam gün usulü ile hizmet verdiği Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğü’nde ise kurum müdürü olarak Siraç Ekin’in başarıla göze çarpıyor.

KORONAVİRÜSE KARŞI MÜCADELE SÜRÜYOR

İçinden geçilen bu Korona virüs döneminde yine devletin almış olduğu kararla yüz binlerce çalışanın ödenekleri İŞKUR üzerinden çalışana ulaştırılacak. Hem işverenin korunduğu hem de çalışanın işsiz kalması için uygulanan bu süreçte en büyük iş yükünü çeken İŞKUR il müdürlükleri de tıpkı sağlık çalışanları gibi büyük bir risk ortamında görevlerinin başında yer alarak hem çalışanı hem işvereni koruyor.  Korona virüse karşı tüm önlemlerin de yoğun olarak alındığı Gaziantep İl Müdürlüğü’nde iş yoğunluklarının zirve yaptığı şu günlerde başta İl müdürü Siraç Ekin olmak üzere tüm İŞKUR çalışanları büyük bir alkışı da hak ediyorlar.

İL MÜDÜRÜ SOSYAL MESAFENİN VE MASKE KULLANIMININ ÖNEMİNİ BİZZAT ANLATIYOR

İŞKUR İl Müdürlüğü’ne Korana virüs günlerinde de iş arayanlardan yoğun talep gelmesinden dolayı İŞKUR İl Müdürü  Siraç Ekin, bizzat iş başvurusunda bulunmak için gelen vatandaşlarla istişareler yaparak sosyal mesafenin, maske kullanımının ne derece hayati önem taşıdığını birinci ağızdan anlatıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

ÖZKEÇECİ SERT ÇIKTI

2020-04-10 12:41 - Özel Haber

Bekirmustafaoğlu sevenlerini üzdü

2020-04-13 03:52 - Yaşam

Gaziantep’te hasta sayısı 97

2020-04-12 12:23 - Özel Haber

Araban’dan büyük destek

2020-04-16 05:44 - Yaşam

GAZİANTEP'TE 27 İŞÇİ KARANTİNAYA ALINDI!

2020-04-16 10:32 - Mobil

GSO'dan birlik ve beraberlik vurgusu

2020-04-15 20:18 - Ekonomi

İKA’dan 261 milyon destek

2020-04-12 11:47 - Ekonomi

Atatürk Bulvarı’nın trafik yükü arttı

2020-04-13 09:28 - Özel Haber

HAKİMİYET YAZDI ESNAF İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2020-04-12 12:36 - Özel Haber

HAL İLE MARKET ARASINDA FİYAT UÇURUMU BÜYÜYOR!

2020-04-13 09:29 - Özel Haber

İlgili Haberler

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

GAGİKAD’tan Balkan Çıkarması

12:28 - Özel Haber

Elbistan ve Çevre İlçeler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

16:37 - Özel Haber

Elektrikten Sonra Şimdi de Su! TEDAŞ’tan İkinci Mağduriyet

15:38 - Özel Haber

Pancarlı’da Elektrik Krizi! Yol Çalışması Çileye Dönüştü

15:01 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel

Anahtar Parti’den Sert Uyarı

19:20 - Gündem

Gaziantep’te Yumurtacılıkta Yeni Dönem Başladı

19:08 - Gündem

Tac Mahal Gelinlik Gaziantep’e İkinci Işıltıyı Taşıdı

17:53 - Yaşam