?>

Hürriyet halkı belediyelerden memnun

Mobil - 9 yıl önce

Şehitkamil ilçesinde Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık, Büyükşehir ve Şehitkamil belediyelerinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Bölgede belediyeleri ilgilendiren tüm konularda işlerinin anında yapıldığına dikkat çeken Sazlık, belediye başkanlarına teşekkür etti.

Şehitkamil ilçesinin ilk yerleşim alanlarından olan Hürriyet Mahallesi’nde özellikle yol ve asfalt çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle muhtarı Hasan Sazlık, kış aylarına girilmeden tüm cadde ve sokaklarda eksik olan asfaltın tamamlanmasından dolayı belediye başkanlarına teşekkür etti. Mahallesinin yerel yönetimlerle ilgili sorun ve sıkıntıların bildirilmesi halinde anında çözüme kavuştuğuna dikkat çeken Sazlık, “Mahallemizin belediyelerle olan tüm sorun ve sıkıntıları son dönemde hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor. Belediye hizmetlerinden oldukça memnunuz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bir dediğimizi iki etmiyor” diye konuştu.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık, ilçenin en eski yerleşim alanları arasında yer aldıklarını ve 4 dönemdir mahalle muhtarı olarak görev yaptığını söyledi. Sazlık açıklamasında, “Birçok belediye başkanı ile görevde kaldığım dönem içerisinde çalıştık. Mahallemizin yer yer üstesinden gelinemeyecek sorunları oldu. Fakat bizlerde bu sorunları diyalog içerisinde yerel yöneticilerimizle birlikte çözüme kavuşturduk” şeklinde konuştu.

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Turkcell'den meydanlarda ücretsiz WiFi hizmeti

2016-08-02 05:25 - Mobil

Gaziantep’in gururu oldu

2016-08-02 10:13 - Türkiye

Niğde il jandarma komutanlığına Tataroğlu atandı

2016-08-02 09:32 - Mobil

Gaziantep'te FETÖ'cü İşadamlarının mallarına el konuldu

2016-08-02 05:18 - Mobil

FETÖ'nün Gaziantep İmamları yakalandı

2016-08-03 10:03 - Mobil

Terörist Gülen'in yeğeni Gaziantep'te operasyonla gözaltına alındı

2016-08-03 05:18 - Mobil

Gaziantep'te sokak ortasında cinayete 2 gözaltı

2016-08-05 03:16 - Mobil

Eski Vali Mutlu'ya Nakıboğlu soruldu

2016-08-05 06:02 - Mobil

5 milyon FETÖ tapusu için işlemler durduruldu

2016-08-04 06:38 - Mobil

Gaziantep'te PKK askerle çatıştı

2016-08-02 05:12 - Mobil

İlgili Haberler

Gaziantep'te taksimetreye zam!

04:55 - Mobil

"Zor durumdayız"

11:50 - Mobil

Başkan Kurt, “13 Ocak’taki BİK kararları basın sektörü için çok önemli olacak”

10:22 - Mobil

OSB'de feci kaza

10:08 - Mobil

Kamil Ocak adı yaşatılacak

07:16 - Mobil

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber